PopUp

4/3/14

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΕΛΙΚΗΣ ΦΑΣΗ ΤΩΝ ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΝΕΑΝΙΚΩΝ ΚΡΗΤΗΣ 2014.

ΔΥΟ ΠΡΟΚΡΙΣΕΙΣ ΣΤΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΚΑΚΙΣΤΕΣ ΤΟΥ Ο.Φ.Η. 
ΠΡΩΤΟΣ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 12 Ο ΝΙΚΟΣ ΣΕΡΠΕΤΣΙΔΑΚΗΣ
ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 14 Ο ΝΙΚΟΛΑΣ ΒΙΤΣΑΞΑΚΗΣ

ΑΡΙΣΤΕΡΑ Ο ΣΤΕΛΙΟΣ ΠΕΤΡΑΚΗΣ
ΔΕΞΙΑ Ο ΝΙΚΟΛΑΣ ΒΙΤΣΑΞΑΚΗΣ

ΑΠΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ Ο ΝΙΚΟΣ ΣΕΡΠΕΤΣΙΔΑΚΗΣ,
Ο ΝΙΚΟΣ ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ
Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ

ΑΠΟ ΔΕΞΙΑ Η ΕΥΗ ΚΩΤΣΟΓΛΟΥ
Η ΕΥΑ ΣΕΡΠΕΤΣΙΔΑΚΗ ΚΑΙ Η
ΕΛΕΝΗ ΜΑΝΙΩΤΗ

ΑΠΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ Η ΛΥΔΙΑ ΠΑΛΙΕΡΑΚΗ,
Η ΝΕΦΕΛΗ ΜΑΤΘΑΙΑΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΑΧ
Ο ΜΗΝΑΣ  ΒΟΥΛΓΑΡΙΔΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΗΣ ΕΣΣΚ

ΑΠΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ Ο ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΑΛΛΙΑΡΑΚΗΣ
Ο ΑΛΕΞΙΟΣ ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ ΚΑΙ Ο
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΚΥΔΩΝΑ κ. ΛΑΒΟΥΤΑΣ
ΑΠΟ ΔΕΞΙΑ Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΤΣΕΛΟΣ,
Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΠΑΤΡΕΛΑΚΗΣ ΚΑΙ Ο
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΑΚΗΣ











Ολοκληρώθηκε με ιδιαίτερη οργανωτική και αγωνιστική επιτυχία την Κυριακή 23/2/2013 στο ξενοδοχείο ΑΚΑΛΗ των Χανίων η τελική φάση των ατομικών νεανικών Κρήτης 2014 που διοργάνωσαν από κοινού ο Α.Ο. ΚΥΔΩΝ Χανίων και ο Ο.Α.Χανίων σε συνεργασία με την Ένωση Σκακιστικών Σωματείων Κρήτης (Ε.Σ.Σ.Κ.) και συνδιοργανωτές την Περιφερειακή Ενότητα Χανίων και τον Δήμο Χανίων. 

Το επίπεδο των αγώνων ήταν ιδιαίτερα υψηλό και ο ανταγωνισμός πολύ μεγάλος. Οι πρώτες θέσεις και οι προκρίσεις στα Πανελλήνια Νεανικά πρωταθλήματα κρίθηκαν στις περισσότερες κατηγορίες στους τελευταίους αγώνες, μετά από μεγάλες μάχες των μικρών σκακιστών. Από πλευράς πρώτων θέσεων οι σκακιστές των Χανίων επικράτησαν για μια ακόμη φορά παίρνοντας 7 πρώτες θέσεις σε σύνολο 10 (4 πήρε η Σ.Α.Χανίων με το συνεργαζόμενο σωματείο του Α.Σ. Ο.Τ.Ε. Ν. Χανίων και 3 ο ΚΥΔΩΝΑΣ), 2 πρώτες θέσεις πήραν οι σκακιστές του Ηρακλείου (1 πήρε ο Ο.Φ.Η. και 1 ο Ο.Α.Α.Η.) και 1 οι σκακιστές του Λασιθίου (ΛΑΤΩ Αγίου Νικολάου). Από πλευράς προκρίσεων είχαμε 11 προκρίσεις σε σύνολο 15 από τα Χανιά (7 από την Σ.Α.Χ. με το συνεργαζόμενο σωματείο του Α.Σ. Ο.Τ.Ε. Ν. Χανίων και 4 από τον ΚΥΔΩΝΑ), 3 από το Ηράκλειο (2 από τον Ο.Φ.Η., 1 από τον Ο.Α.Α.Η.) και 1 από το Λασίθι (ΛΑΤΩ Αγίου Νικολάου). Στους αγώνες δεν συμμετείχαν οι πρωταθλητές Ελλάδας 2013 Νικόλας Θεοδώρου (Σ.Κ.Ο.Ρεθύμνου), Βοζινάκη Ανθή (Σ.Α.Χανίων) και Καραβιτάκη Ευαγγελία (Σ.Α.Χανίων) οι οποίοι είχαν ήδη εξασφαλίσει την πρόκριση στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα του 2014.

Από πλευράς Ο.Φ.Η. μεγάλες επιτυχίες σημείωσαν ο Νίκος Σερπετσιδάκης που πήρε για τρίτη συνεχόμενη χρόνια την πρώτη θέση στην κατηγορία έως 12 ετών και ο Νικόλας Βιτσαξάκης που παίρνοντας την δεύτερη θέση στην κατηγορία έως 14 ετών πήρε και αυτός την πρόκριση για τα Πανελλήνια Νεανικά πρωταθλήματα. Επίσης  διακρίθηκαν διεκδικώντας μέχρι τον τελευταίο τους αγώνα με μεγάλες αξιώσεις την πρόκριση στα πανελλήνια και παίρνοντας τελικά την πολύ τιμιτική δεύτερη θέση στις κατηγορίες τους η Νεφέλη Ματθαιάκη και η Εύα Σερπετσιδάκη στα κορίτσια και παίρνοντας την τρίτη θέση στις κατηγορίες τους ο Αριστοτέλης Τσέλος και ο Γιώργος Μαργαρίτης στα αγόρια. Πολύ ελπιδοφόρα επίσης ήταν η εμφάνιση του Χρήστου Μπροκαλάκη που πήρε την τέταρτη θέση στην κατηγορία των αγοριών έως 12 ετών. Τις άλλες προκρίσεις των σκακιστών της Ανατολικής Κρήτης πέτυχαν η Αιμιλία Βασιλείου (Λατω Αγίου Νικολάου) που κατετάγη πρώτη στη κατηγορία κοριτσιών έως 14 ετών, και ο Στέλιος Μαλλιαράκης (Ο.Α.Α.Η.), πρώτος στην κατηγορία αγοριών έως 8 ετών. Βλέπουμε παρακάτω τις βαθμολογίες σε όλες τις κατηγορίες. Θυμίζουμε ότι τα δύο πρώτα αγόρια και το πρώτο κορίτσι από κάθε κατηγορία προκρίθηκαν για τα Πανελλήνια Νεανικά πρωταθλήματα 2014 που θα γίνουν στο Ρίο της Αχαΐας στα τέλη Ιουνίου.

Στην κατηγορία των αγοριών έως 8 ετών επικράτησε με 5 νίκες σε 5 αγώνες εντυπωσιάζοντας με την απόδοση του ένα νέο μεγάλο ταλέντο του Ηρακλειώτικου σκακιού ο Στέλιος Μαλλιαράκης (Ο.Α.Α.Η.). Την δεύτερη θέση και την πρόκριση πήρε μετά από μεγάλη μάχη με τους άλλους μικρούς σκακιστές ο Αλέξης Αγγελάκης (Κύδωνας) με 3 βαθμούς. Στην τρίτη θέση ακολούθησε ο Γιώργος Καβούνης (Σ.Κ.Ο.Ρεθύμνου) με 2,5 βαθμούς όσους και ο Αντώνης Βυζιράκης (Σ.Α.Χανίων) που τερμάτισε τέταρτος.
ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΑΓΟΡΙΩΝ ΕΩΣ 8 ΕΤΩΝ

ΟΝΟΜΑ
ΣΥΛΛΟΓΟΣ
Β.
1
ΜΑΛΛΙΑΡΑΚΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ
Ο.Α.Α.ΗΡΑΚΛΕΙΟ
5,0
2
ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ ΑΛΕΞΙΟΣ
Α.Ο. ΚΥΔΩΝ ΧΑΝΙΩΝ
3,0
3
ΚΑΒΟΥΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΣΚ.Ο.ΡΕΘΥΜΝΟΥ
2,5
4
ΒΥΖΙΡΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ
Σ.Α.ΧΑΝΙΩΝ
2,5
5
ΚΑΚΟΛΥΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
Α.Ο. ΛΑΤΩ Α. ΝΙΚΟΛΑΟΥ
1,5
6
ΚΟΡΟΓΛΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Ο.Α.Α.ΗΡΑΚΛΕΙΟ
0,5

Στην κατηγορία των αγοριών έως 10 ετών, τα δύο θεωρητικά φαβορί ο Ευάγγελος Πατρελάκης (Σ.Α.Χανίων) και ο Γιώργος Παπαδημητράκης (Σ.Α.Χανίων) πήραν τις δύο πρώτες θέσεις με 4,5 και 4 βαθμούς αντίστοιχα. Την τρίτη θέση πήρε ο Αριστοτέλης Τσέλος (Ο.Φ.Η.) με 3,5 βαθμούς που έφτασε πολύ κοντά στο να κάνει την έκπληξη και να πάρει την πρόκριση για τα Πανελλήνια νεανικά. Ο Αριστοτέλης έκανε τρεις νίκες και κατάφερε να δυσκολέψει πολύ τους δύο πολύ πιο έμπειρους αντιπάλους του. Έτσι μετά την ισοπαλία απέναντι στον πρωταθλητή Ελλάδος Πατρελάκη έφτασε πολύ κοντά στη νίκη απέναντι στον Παπαδημητράκη αλλά ένα λάθος που έκανε στο τέλος της παρτίδας, εξ αιτίας προφανώς της έλλειψης εμπειρίας σε αγώνες σε σχέση με τους αντιπάλους του, τον υποχρέωσε στην ήττα. Είναι σίγουρο ότι το μέλλον ανήκει στον Αριστοτέλη αν συνεχίσει να προπονείται με την ίδια όρεξη.   
ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΑΓΟΡΙΩΝ ΕΩΣ 10 ΕΤΩΝ

ΟΝΟΜΑ
ΣΥΛΛΟΓΟΣ
Β.
1
ΠΑΤΡΕΛΑΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
Σ.Α.ΧΑΝΙΩΝ
4,5
2
ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Σ.Α.ΧΑΝΙΩΝ
4,0
 3 
ΤΣΕΛΟΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ
Ο.Φ.Η.
3,5
4
ΚΟΖΥΡΗΣ ΗΛΙΑΣ
Α.Ο. ΛΑΤΩ Α. ΝΙΚΟΛΑΟΥ
2,0
5
ΠΑΠΙΔΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Ο.Α.Α.ΗΡΑΚΛΕΙΟ
1,0
6
ΤΣΟΛΚΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΣΚ.Ο.ΡΕΘΥΜΝΟΥ
0,0

Στην κατηγορία των αγοριών έως 12 ετών πρώτευσε για τρίτη συνεχόμενη φορά σε νεανικά πρωταθλήματα Κρήτης ο Νίκος Σερπετσιδάκης (Ο.Φ.Η.) με 5 νίκες σε ισάριθμους αγώνες. Την δεύτερη θέση και την πρόκριση πήρε όπως αναμενόταν ο πρωταθλητής Κρήτης κάτω των 18 ετών Νίκος Γεωργακόπουλος (Σ.Α.Χ.) με 4 βαθμούς. Στην τρίτη θέση ακολούθησε ο εντεκάχρονος Χρήστος Μαρινάκης (Α.Σ. Ο.Τ.Ε. Ν. Χανίων) με 3 βαθμούς  που δυσκόλεψε ιδιαίτερα τον Σερπετσιδάκη στην μεταξύ τους παρτίδα και έδειξε μεγάλα δείγματα προόδου. Παρόμοια πρόοδο έδειξε με την ποιότητα των παρτίδων του ο άλλος εντεκάχρονος της κατηγορίας ο Χρήστος Μπροκαλάκης (Ο.Φ.Η. 2000) που ακολούθησε στην τέταρτη θέση με 2 βαθμούς.
ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΑΓΟΡΙΩΝ ΕΩΣ 12 ΕΤΩΝ

ΟΝΟΜΑ
ΣΥΛΛΟΓΟΣ
Β.
1
ΣΕΡΠΕΤΣΙΔΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Ο.Φ.Η.
5,0
2
ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Σ.Α.ΧΑΝΙΩΝ
4,0
3
ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
Α.Σ.Ε. Ο.Τ.Ε. Ν. ΧΑΝΙΩΝ
3,0
4
ΜΠΡΟΚΑΛΑΚΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
Ο.Φ.Η. 2000
2,0
5
ΜΑΓΟΥΛΙΑΝΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Α.Ο. ΛΑΤΩ Α. ΝΙΚΟΛΑΟΥ
0,5
5
ΣΠΟΝΤΙΔΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΣΚ.Ο.ΡΙΘΥΜΝΑ
0,5

Στην κατηγορία των αγοριών έως 14 ετών έγινε πολύ μεγάλη μάχη αφού 5 σχεδόν ισοδύναμοι σκακιστές διεκδίκησαν τις δύο θέσεις πρόκρισης μέχρι τον τελευταίο αγώνα. Τελικά την πρώτη θέση πήρε ο νεώτερος αλλά μάλλον εμπειρότερος σε τέτοιους αγώνες Στέλιος Πετράκης (Α.Σ. Ο.Τ.Ε. Ν. Χανίων) με 3,5 βαθμούς. Ακολούθησε στην δεύτερη θέση ο Νικόλας Βιτσαξάκης (Ο.Φ.Η.) με 3 βαθμούς μετά την μεγάλη του νίκη στον τελευταίο κρίσιμο αγώνα απέναντι στον ιδιαίτερα ταλαντούχο Σταύρο Φυντριλάκη (Σ.Α.Χανίων). Ο Νικόλας πήρε για πρώτη φορά την πολυπόθητη πρόκριση στα Πανελλήνια νεανικά επιβεβαιώνοντας για μια ακόμη φορά την ανοδική του πορεία τον τελευταίο χρόνο. Στην τρίτη θέση ακολούθησε ο πάντα αξιόμαχος Χρήστος Τσιχλής (ΛΑΤΩ Αγίου Νικολάου) με 2,5 βαθμούς όσους και ο Σταύρος Φυντριλάκης (Σ.Α.Χανίων) και ένας άλλος ανερχόμενος σκακιστής από το Ηράκλειο ο Άγγελος Μοσχοβάκης (Σ.Α.Γαζίου).
ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΑΓΟΡΙΩΝ ΕΩΣ 14 ΕΤΩΝ

ΟΝΟΜΑ
ΣΥΛΛΟΓΟΣ
Β.
1
ΠΕΤΡΑΚΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ
Α.Σ.Ε. Ο.Τ.Ε. Ν. ΧΑΝΙΩΝ
3,5
 
ΒΙΤΣΑΞΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Ο.Φ.Η.
3,0
3
ΤΣΙΧΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ-ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
Α.Ο. ΛΑΤΩ Α. ΝΙΚΟΛΑΟΥ
2,5
4
ΦΥΝΤΡΙΛΑΚΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
Σ.Α.ΧΑΝΙΩΝ
2,5
5
ΜΟΣΧΟΒΑΚΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ
Σ.Α.ΓΑΖΙΟΥ
2,5
6
ΦΡΑΓΚΙΑΔΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΣΚ.Ο.ΡΙΘΥΜΝΑ
1,0

Στην κατηγορία των αγοριών έως 16 ετών τα δύο φαβορί ο Αργύρης Παπαδόπουλος (Σ.Α.Χανίων) και ο Γιάννης Καλογερής (ΚΥΔΩΝ) πήραν σχετικά άνετα τις δύο πρώτες θέσεις και την πρόκριση για τα πανελλήνια νεανικά  με 4 και 3 βαθμούς αντίστοιχα. Στην τρίτη θέση ισοβάθμησαν ο πάντα μαχητικός Γιώργος Μαργαρίτης (Ο.Φ.Η.) και ο Μάρκος Βαγιωνάκης (Λέων Κάντια) με 1,5 βαθμό.
ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΑΓΟΡΙΩΝ ΕΩΣ 16 ΕΤΩΝ

ΟΝΟΜΑ
ΣΥΛΛΟΓΟΣ
Β.
 
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΡΓΥΡΙΟΣ
Σ.Α.ΧΑΝΙΩΝ
4,0
2
ΚΑΛΟΓΕΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
Α.Ο. ΚΥΔΩΝ ΧΑΝΙΩΝ
3,0
3
ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Ο.Φ.Η.
1,5
3
ΒΑΓΙΩΝΑΚΗΣ ΜΑΡΚΟΣ
Σ.Ο. ΛΕΩΝ ΚΑΝΤΙΑ
1,5
5
ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΙΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ
ΣΚ.Ο.ΡΕΘΥΜΝΟΥ
0,0

Στην κατηγορία των κοριτσιών έως 8 ετών την πρώτη θέση και την πρόκριση πήρε σχετικά άνετα η πολύ πιο έμπειρη Μαρία Μυρτώ Καντεράκη (Σ.Α.Χανίων) με 3 βαθμούς. Στην δεύτερη θέση ακολούθησε αποδεικνύοντας ότι έχει λαμπρό σκακιστικό μέλλον η επτάχρονη Μελίνα Καρούζου (Λέων Κάντια) με 2 βαθμούς και στην τρίτη η Στέλλα Φραγκιαδάκη (Σ.Κ.Ο.Ρίθυμνα) με 1 βαθμό.
ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ ΕΩΣ 8 ΕΤΩΝ

ΟΝΟΜΑ
ΣΥΛΛΟΓΟΣ
Β.
1
ΚΑΝΤΕΡΑΚΗ ΜΑΡΙΑ-ΜΥΡΤΩ
Σ.Α.ΧΑΝΙΩΝ
3,0
2
ΚΑΡΟΥΖΟΥ ΜΕΛΙΝΑ
Σ.Ο. ΛΕΩΝ ΚΑΝΤΙΑ
2,0
 3 
ΦΡΑΓΚΙΑΔΑΚΗ ΣΤΥΛΙΑΝΗ
ΣΚ.Ο.ΡΙΘΥΜΝΑ
1,0
4
ΤΑΜΠΟΥΡΑΤΖΗ ΕΡΙΑΝΝΑ
Α.Ο. ΛΑΤΩ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
0,0

Στην κατηγορία των κοριτσιών έως 10 ετών είχαμε παρόμοια εικόνα και την πρώτη θέση και την πρόκριση πήρε επίσης σχετικά άνετα η Λυδία Παλιεράκη (Σ.Α.Χανίων) με 3 βαθμούς. Στην δεύτερη θέση ακολούθησε, συνεχίζοντας την ανοδική της πορεία, η Νεφέλη Ματθαιάκη (Ο.Φ.Η.) με 2 βαθμούς και στην τρίτη η Μαρία Μυλωνά (Σ.Κ.Ο.Ρίθυμνα) με 1 βαθμό.
ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ ΕΩΣ 10 ΕΤΩΝ

ΟΝΟΜΑ
ΣΥΛΛΟΓΟΣ
Β.
1
ΠΑΛΙΕΡΑΚΗ ΛΥΔΙΑ
Α.Σ.Ε. Ο.Τ.Ε. Ν. ΧΑΝΙΩΝ
3,0
2
ΜΑΤΘΑΙΑΚΗ ΝΕΦΕΛΗ
Ο.Φ.Η.
2,0
3
ΜΥΛΩΝΑ ΜΑΡΙΑ
ΣΚ.Ο.ΡΕΘΥΜΝΟΥ
1,0
4
ΔΑΒΡΑΔΟΥ ΕΜΜΑΝΟΥΕΛΑ
Α.Ο. ΛΑΤΩ Α. ΝΙΚΟΛΑΟΥ
0,0

Στην κατηγορία των κοριτσιών έως 12 ετών την πρώτη θέση και την πρόκριση πήρε παρά την ήττα της στον τελευταίο αγώνα από την Ιωάννα Βασιλείου το λογικό φαβορί της κατηγορίας η Φιλίππα Αγγελάκη (Κύδων) με 2 βαθμούς. Την δεύτερη θέση πήρε η Ιωάννα Βασιλείου (Λατώ Αγίου Νικολάου) με 1,5 βαθμό όσους και η Χρυσή Κουκουράκη (Σ.Κ.Ο.Ρεθύμνου) που ακολούθησε στην τρίτη θέση.
ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ ΕΩΣ 12 ΕΤΩΝ

ΟΝΟΜΑ
ΣΥΛΛΟΓΟΣ
Β.
 
ΑΓΓΕΛΑΚΗ ΦΙΛΙΠΠΑ
Α.Ο. ΚΥΔΩΝ ΧΑΝΙΩΝ
2,0
2
ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΙΩΑΝΝΑ
Α.Ο. ΛΑΤΩ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
1,5
3
ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗ ΧΡΥΣΗ
ΣΚ.Ο.ΡΕΘΥΜΝΟΥ
1,5
4
ΔΑΓΚΩΝΑΚΗ ΑΣΠΑΣΙΑ
Σ.Ο. ΛΕΩΝ ΚΑΝΤΙΑ
1,0

Στην κατηγορία των κοριτσιών έως 14 ετών επικράτησε συνεχίζοντας την εντυπωσιακή ανοδική της πορεία η πρωταθλήτρια Κρήτης κάτω των 18 ετών Αιμιλία Βασιλείου (Λατώ Αγίου Νικολάου) με 2,5 βαθμούς. Την δεύτερη θέση πήρε αήττητη η πάντα αξιόμαχη Δανάη Φιλοξένη (Κύδων) με 2 βαθμούς ενώ η περυσινή νικήτρια Εβίτα Στρατήγη τερμάτισε τρίτη με 1,5 βαθμό.
ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ ΕΩΣ 14 ΕΤΩΝ

ΟΝΟΜΑ
ΣΥΛΛΟΓΟΣ
Β.
1
ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΑΙΜΙΛΙΑ
Α.Ο. ΛΑΤΩ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
2,5
2
ΦΙΛΟΞΕΝΗ ΔΑΝΑΗ
Α.Ο. ΚΥΔΩΝ ΧΑΝΙΩΝ
2,0
 3 
ΣΤΡΑΤΗΓΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ
Σ.Α.ΓΑΖΙΟΥ
1,5
 
ΠΟΛΙΟΥΔΑΚΗ ΑΝΝΑ ΜΑΡΙΑ
ΣΚ.Ο.ΡΕΘΥΜΝΟΥ
0,0

Τέλος στην κατηγορία των κοριτσιών έως 16 ετών η Εύη Κώτσογλου (Κύδων) κατάφερε να νικήσει την πρόσφατα πρωταθλήτρια Ελλάδος κάτω των 18 Εύα Σερπετσιδάκη (Ο.Φ.Η.) και να πάρει την πρώτη θέση με 1,5 βαθμό. Η Σερπετσιδάκη που έχασε τον αγώνα απέναντι στην Κώτσογλου από ένα μεγάλο λάθος στο τέλος της παρτίδας παρά την υπεροχή που διατηρούσε στο μεγαλύτερο μέρος της, έμεινε στην δεύτερη θέση με 1 βαθμό με τρίτη την Ελένη Μανιώτη (Ο.Α.Α.Η.) με 0,5 βαθμό.
ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ ΕΩΣ 16 ΕΤΩΝ

ΟΝΟΜΑ
ΣΥΛΛΟΓΟΣ
Β.
1
ΚΩΤΣΟΓΛΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ
Α.Ο. ΚΥΔΩΝ ΧΑΝΙΩΝ
1,5
2
ΣΕΡΠΕΤΣΙΔΑΚΗ ΕΥΑΝΘΙΑ
Ο.Φ.Η.
1,0
 3 
ΜΑΝΙΩΤΗ ΕΛΕΝΗ
Ο.Α.Α.ΗΡΑΚΛΕΙΟ
0,5


Περισσότερες λεπτομέρειες για την διοργάνωση με αναλυτικά αποτελέσματα και πλούσιο φωτογραφικό υλικό στην ιστοσελίδα του ΚΥΔΩΝΑ Χανίων (http://www.kydonchess.gr/)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου