PopUp

2/4/14

ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ ΑΤΟΜΙΚΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 2014 ΟΙ ΣΚΑΚΙΣΤΕΣ ΤΟΥ Ο.Φ.Η. ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΡΟΚΡΙΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΚΡΗΤΗ.

ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ Ο ΝΙΚΟΣ ΣΕΡΠΕΤΣΙΔΑΚΗΣ ΚΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΔΙΑΝΗΣ.
ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ Ο ΝΙΚΟΣ ΠΕΤΡΑΚΗΣ, Η ΝΕΦΕΛΗ ΜΑΤΘΑΙΑΚΗ ΚΑΙ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΡΟΚΑΛΑΚΗΣ.
ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΗ Η ΙΡΙΔΑ ΒΙΤΣΑΞΑΚΗ ΚΑΙ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΑΓΚΑΡΑΚΗΣ.
 
ΑΠΟΝΟΜΗ ΣΤΗΝ ΣΤ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ
ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ
Ο ΝΙΚΟΣ ΣΕΡΠΕΤΣΙΔΑΚΗΣ
ΑΠΟΝΟΜΗ ΣΤΗΝ Β ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ
ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ
Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΔΙΑΝΗΣ.
ΔΕΞΙΑ Ο ΝΙΚΟΣ ΒΙΤΣΑΞΑΚΗΣ
ΑΠΟΝΟΜΗ ΣΤΑ ΛΥΚΕΙΑ.
ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΔΕΞΙΑ
Ο ΝΙΚΟΣ ΠΕΤΡΑΚΗΣ

ΑΠΟΝΟΜΗ ΣΤΗ Ε ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ
ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ
Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΡΟΚΑΛΑΚΗΣ


ΑΠΟΝΟΜΗ ΣΤΗΝ Α ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ
 ΔΕΞΙΑ Η ΙΡΙΔΑ ΒΙΤΣΑΞΑΚΗ
ΑΠΟΝΟΜΗ ΣΤΗΝ Δ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ
ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ Η ΝΕΦΕΛΗ
ΜΑΤΘΑΙΑΚΗ. ΔΕΞΙΑ Ο ΝΙΚΟΣ  ΚΑΚΑΛΗΣ
ΑΠΟΝΟΜΗ ΣΤΑ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΑ
ΔΕΞΙΑ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΑΓΚΑΡΑΚΗΣ









Με μεγάλη οργανωτική και αγωνιστική επιτυχία και με την συμμετοχή 300 περίπου μαθητών πραγματοποιήθηκαν το Σαββατοκύριακο 22-23 Μαρτίου στους πολύ όμορφους χώρους του ξενοδοχείου Santa Marina στην Αμμουδάρα Γαζίου, με διοργανωτή την Σκακιστική Ακαδημία Γαζίου και τον Δημοτικό Οργανισμό Πολιτισμού Περιβάλλοντος και Αθλητισμού του Δήμου Μαλεβιζίου (Δ.Ο.Π.Π.Α.Μ.), τα σχολικά ατομικά πρωταθλήματα Κρήτης για το 2014.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους ανθρώπους που συνέβαλλαν στην επιτυχία της διοργάνωσης και ιδιαίτερα στον πρόεδρο της Σκακιστικής Ακαδημίας Γαζίου και έφορο αγώνων της Ε.Σ.Σ.Κ. Χαράλαμπο Στεφανάτο. Επίσης πολλά συγχαρητήρια και σε όλους τους διαιτητές που βοήθησαν αφιλοκερδώς και συνέβαλλαν στην άψογη διεξαγωγή των αγώνων. Όπως κάθε χρόνο το επίπεδο των αγώνων ήταν ιδιαίτερα υψηλό και ο ανταγωνισμός πολύ μεγάλος. Οι πρώτες θέσεις και οι προκρίσεις στα πανελλήνια σχολικά πρωταθλήματα κρίθηκαν μετά από μεγάλες μάχες των μικρών σκακιστών της Κρήτης. Από πλευράς πρώτων θέσεων οι σκακιστές των Χανίων πήραν 13 πρώτες θέσεις (8 στα αγόρια και 5 στα κορίτσια) έναντι 8 των σκακιστών του Ηρακλείου (3 στα αγόρια και 5 στα κορίτσια) και 1 των σκακιστών του Λασιθίου στα κορίτσια. Από πλευράς μεταλλίων είχαμε 39 για τους σκακιστές των Χανίων, 21 για τους σκακιστές του Ηρακλείου, ενώ από 2 μετάλλια πήραν οι σκακιστές του Ρεθύμνου και του Λασιθίου. Τέλος από πλευράς προκρίσεων για τα πανελλήνια σχολικά, 48 προκρίσεις πήραν οι σκακιστές των Χανίων, 29 οι σκακιστές του Ηρακλείου, ενώ από 3 προκρίσεις πήραν οι σκακιστές του Ρεθύμνου και του Λασιθίου. Από τα παραπάνω στοιχεία φαίνεται ότι τα Χανιά εξακολουθούν να διατηρούν μια υπεροχή στον αριθμό των διακρίσεων, αλλά και ότι τα τελευταία χρόνια αυξάνονται οι επιτυχίες των σκακιστών του Ηρακλείου, δείγμα της καλής δουλειάς που γίνεται στο μαθητικό σκάκι και στην πόλη μας. Αξιοσημείωτο είναι ότι στις μεγάλες τάξεις του Δημοτικού και στα Γυμνάσια και Λύκεια οι επιτυχίες των παιδιών από το Ηράκλειο πλησιάζουν αυτές των παιδιών από τα Χανιά. Το ίδιο συμβαίνει και στις κατηγορίες των  κοριτσιών ενώ οι μαθητές των Χανίων έχουν σαφή υπεροχή στις πρώτες τάξεις του Δημοτικού.

Αν και στα σχολικά πρωταθλήματα τα παιδιά εκπροσωπούν το σχολείο τους και όχι τον σύλλογο τους θα ήταν παράλειψη μας να μην αναφέρουμε τις πολύ σημαντικές επιτυχίες των παιδιών που προέρχονται από τα σκακιστικά σωματεία του Ο.Φ.Η. και του Ο.Φ.Η. 2000, που πήραν τα περισσότερα μετάλλια (7) και τις περισσότερες προκρίσεις για τα πανελλήνια σχολικά πρωταθλήματα (14 από τις 29 δηλαδή σχεδόν τις μισές) από τους συλλόγους του Ηρακλείου. Χρόνο με το χρόνο η πολύ καλή δουλειά που γίνεται στα τμήματα υποδομής του σκακιστικού Ο.Φ.Η. αποδίδει όλο και καλύτερα αποτελέσματα όπως αποδεικνύει η συνεχής αύξηση των διακρίσεων. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την προσπάθεια τους αλλά και στους προπονητές του συλλόγου μας τον ομοσπονδιακό μαιτρ Στέφανο Γρατσέα και τους άλλους προπονητές του σκακιστικού Ο.Φ.Η. Σταύρο Λυράκη, Μανόλη Φραγκιαδάκη, Γιώργο Πρεδευτάκη και Αθανασία Λυράκη.

Συγκεκριμένα πρώτευσαν από πλευράς Ο.Φ.Η. για τρίτη συνεχόμενη φορά σε παγκρήτια σχολικά (τέταρτη συνολικά) ο Νίκος Σερπετσιδάκης με το απόλυτο αριθμό νικών 7/7 στα αγόρια της ΣΤ Δημοτικού και ο Γιώργος Καδιάνης στην ιδιαίτερη απαιτητική κατηγορία των αγοριών της Β Γυμνασίου. Την δεύτερη θέση πήραν ο Νίκος Πετράκης στα αγόρια των Λυκείων, ο Χρήστος Μπροκαλάκης στα αγόρια της Ε Δημοτικού και η Νεφέλη Ματθαιάκη στα κορίτσια της Δ Δημοτικού. Την τρίτη θέση πήρε η Ίριδα Βιτσαξάκη  στα κορίτσια της Α Γυμνασίου και ο Κώστας Τσαγκαράκης στα αγόρια των Νηπιαγωγείων.

Από τον Νομό Ηρακλείου πρώτευσαν ακόμα η Ασημένια Τσαπάκη στα κορίτσια των νηπιαγωγείων από πλευράς Ε.Γ.Ο.Η., η Άσπα Δαγκωνάκη στα κορίτσια της Ε Δημοτικού από τον Λέων Κάντια, η Ιωάννα Στρατήγη στα κορίτσια της ΣΤ Δημοτικού και η Μαρία Στρατήγη στα κορίτσια των Λυκείων από την Σκακιστική Ακαδημία Γαζίου, η Αγγελική Γραμματικάκη στα κορίτσια της Γ Γυμνασίου και ο Παναγιώτης Ελευθεράκης στα αγόρια των Λυκείων από τους Νέους Ηροδότου. Στα κορίτσια της Β Γυμνασίου πρώτευσε η Αιμιλία Βασιλείου από τον Λατώ Αγίου Νικολάου ενώ η μικρότερη αδερφή της Ιωάννα Βασιλείου πήρε την δεύτερη θέση στα κορίτσια της ΣΤ Δημοτικού. Την δεύτερη θέση πήραν ακόμα από το Ηράκλειο η Μελίνα Καρούζου στα κορίτσια της Α Δημοτικού από τον Λέων Κάντια και ο Μάνος Λαντζουράκης στα αγόρια της Γ Γυμνασίου από τον Ο.Α.Α.Η. Την τρίτη θέση πήραν η Μαριάννα Μαθιουδάκη στα κορίτσια των νηπιαγωγείων, ο Γιώργος Παπιδάκης στα αγόρια και η Στέλλα Φοινικιανάκη στα κορίτσια της Γ Δημοτικού από πλευράς Ο.Α.Α.Η., ο Άγγελος Μοσχοβάκης στα αγόρια και η Εβίτα Στρατήγη στα κορίτσια της Β Γυμνασίου από πλευράς Σκακιστικής Ακαδημίας Γαζίου, και η Κωνσταντίνα Ηγουμενάκη στα κορίτσια της Δ Δημοτικού από τους Νέους Ηροδότου.

Την πρόκριση για τα πανελλήνια σχολικά από πλευράς Ο.Φ.Η. πήραν ακόμα ο Νικόλας Βιταξάκης που πήρε την 4η θέση ισοβαθμώντας με τον 3ο και τον 2ο στα αγόρια της Β Γυμνασίου και ο Μάνος Πετράκης που πήρε την 5η θέση στην ίδια κατηγορία, ο Νίκος Κακάλης που κατετάγη 4ος ισοβαθμώντας με τον 3ο στα αγόρια της Δ Δημοτικού, ο Ανδρέας Λιανέρης και ο Ηλίας Αγγελάκης και που πήραν την 4η και την 5η θέση αντίστοιχα στα αγόρια της Ε Δημοτικού, ο Αλέξανδρος Τσέλος που πήρε την 4η θέση στα αγόρια της Α Γυμνασίου και ο Γιώργος Μαρκάκης που πήρε την 5η θέση στα αγόρια της ΣΤ Δημοτικού. Πολύ σημαντική επίσης ήταν η επιτυχία του Μιχάλη Γεωργακάκη που κατετάγη 6ος ισοβαθμώντας με τον 5ο στα αγόρια της Γ Δημοτικού. Τέλος πολύ καλή εμφάνιση και πολύ κοντά στην πρόκριση την οποία έχασε στον τελευταίο του αγώνα βρέθηκε ο Αριστοτέλης Τσέλος στα αγόρια της Δ Δημοτικού. Αξίζει να αναφέρουμε και όλα τα άλλα παιδιά του σκακιστικού Ο.Φ.Η. που αγωνίστηκαν με ιδιαίτερη μαχητικότητα όπως ο Γιώργος Διακάκης στα αγόρια των Νηπιαγωγείων, ο Θεμιστοκλής Μανιός, ο Μάνος Ροδιτάκης και ο Φαίδωνας Τσαγκαράκης στα αγόρια της Α Δημοτικού, ο Νίκος Φραγκιαδάκης, ο Ορέστης Κριτσωτάκης, ο Αντώνης Τσαγκαράκης, ο Γιάννης Σπιρθουράκης και η Μαριάνθη Τσαφαντάκη στα αγόρια και στα κορίτσια της Β Δημοτικού, ο Ιάσωνας Σταμαθιουδάκης στα αγόρια της Γ Δημοτικού, ο Γιάννης Κουβίδης και η Αριάδνη Κουτσουράκη στα αγόρια και στα κορίτσια της Δ Δημοτικού, ο Γιάννης Λεβεντάκης και ο Κώστας Πανούσης στα αγόρια της Ε Δημοτικού και τέλος  ο Μάνος Ξηρουχάκης, ο Μίνως Μαργαρίτης και ο Γιώργος Μπακαλούμης στα αγόρια της ΣΤ Δημοτικού.

Στη συνέχεια βλέπουμε τα 5 πρώτα αγόρια και τα 3 πρώτα κορίτσια κάθε κατηγορίας που προκρίθηκαν για τους πανελλήνιους ατομικούς σχολικούς αγώνες που θα γίνουν στην Ερέτρια από 25-27 Απριλίου 2014. Στις παρακάτω βαθμολογίες συμπεριλαμβάνουμε και τους μαθητές που έχασαν την πρόκριση στα κριτήρια ισοβαθμίας. Θυμίζουμε ότι αν στην τελική οκτάδα της βαθμολογίας κάθε τάξης βρίσκονται παραπάνω από τρία κορίτσια τότε τα κορίτσια αυτά προκρίνονται σε βάρος των αγοριών. Δικαίωμα συμμετοχής στα Πανελλήνια ατομικά σχολικά αποκτούν ανεξάρτητα πρόκρισης, όλοι οι σκακιστές που έχουν προκριθεί στα Πανελλήνια ομαδικά σχολικά που θα γίνουν επίσης στην Ερέτρια στις 25 Απριλίου 2014. Αναλυτικότερες βαθμολογίες και ενημέρωση για τις δηλώσεις συμμετοχής των μαθητών που προκρίθηκαν στα Πανελλήνια σχολικά, στην ιστοσελίδα της Ε.Σ.Σ.Κ. (www.essk.gr).

ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΑ ΑΓΟΡΙΑ

ΟΝΟΜΑ
ΣΧΟΛΕΙΟ (ΟΜΑΔΑ)
Β.
1
ΡΙΖΩΝΑΚΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
4ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΜΟΥΡΝΙΩΝ
7,0
2
ΚΡΑΣΑΔΑΚΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ
38ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΧΑΝΙΩΝ
5,0
3
ΤΣΑΓΚΑΡΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
78ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
5,0
4
ΒΙΟΛΑΚΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΠΛΑΤΑΝΙΑ
4,5
5
ΣΑΜΠΑΝΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
25ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΧΑΝΙΩΝ
4,5
6
ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΠΙΘΑΡΙ
4,5

ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ

ΟΝΟΜΑ
ΣΧΟΛΕΙΟ
Β.
1
ΤΣΑΠΑΚΗ ΑΣΗΜΕΝΙΑ
53ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
4,0
2
ΑΓΓΕΛΑΚΗ ΣΟΦΙΑ
8ο-25ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΧΑΝΙΩΝ
3,5
3
ΜΑΘΙΟΥΔΑΚΗ ΜΑΡΙΑΝΝΑ
ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
2,5
4
ΦΟΙΝΙΚΙΑΝΑΚΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ
ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
2,5

Α ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΑΓΟΡΙΑ

ΟΝΟΜΑ
ΣΧΟΛΕΙΟ (ΟΜΑΔΑ)
Β.
1
ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ
17ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΧΑΝΙΩΝ
7,0
2
ΠΑΡΑΣΧΑΚΗΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ
8ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΧΑΝΙΩΝ
6,0
3
ΑΛΕΙΦΕΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΝΕΡΟΚΟΥΡΟΥ
5,0
4
ΓΕΩΡΓΙΑΚΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΑΣ
5,0
5
ΜΑΚΡΥΠΟΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
14ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ
5,0

Α ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΟΡΙΤΣΙΑ

ΟΝΟΜΑ
ΣΧΟΛΕΙΟ
Β.
1
ΚΑΡΑΒΙΤΑΚΗ ΑΝΤΩΝΙΑ
5ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΧΑΝΙΩΝ
5,0
2
ΚΑΡΟΥΖΟΥ ΑΝΔΡΟΝΙΚΗ-ΜΕΛΙΝΑ
15ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
5,0
3
ΤΡΙΠΟΛΙΤΑΚΗ ΕΙΡΗΝΗ
14ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ
4,5

Β ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΑΓΟΡΙΑ

ΟΝΟΜΑ
ΣΧΟΛΕΙΟ
Β.
1
ΚΑΛΟΓΕΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΔΗΜ. ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΓΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ
6,5
2
ΠΑΥΛΙΟΥΔΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΔΗΜ. ΣΧΟΛΕΙΟ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΥ
6,0
3
ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ ΑΛΕΞΙΟΣ
ΔΗΜ. ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΛΑΤΑΝΙΑ
5,0
4
ΒΥΖΙΡΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ
14ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΧΑΝΙΩΝ
5,0
5
ΜΑΛΛΙΑΡΑΚΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ
30ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
5,0
6
ΚΟΡΟΓΛΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
6ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
5,0

Β ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΟΡΙΤΣΙΑ

ΟΝΟΜΑ
ΣΧΟΛΕΙΟ
Β.
1
ΚΑΝΤΕΡΑΚΗ ΜΑΡΙΑ ΜΥΡΤΩ
1ο ΔΗΜ. ΣΧΟΛΕΙΟ ΧΑΝΙΩΝ
5,0
2
ΚΑΛΙΟΤΖΑΚΗ ΑΡΓΥΡΩ ΕΥΑΝΘΙΑ
5ο ΔΗΜ. ΣΧΟΛΕΙΟ ΧΑΝΙΩΝ
5,0
3
ΛΟΥΚΑΚΗ ΧΡΥΣΟΥΛΑ
ΔΗΜ. ΣΧΟΛΕΙΟ ΧΡΥΣΟΠΗΓΗΣ
5,0

Γ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΑΓΟΡΙΑ

ΟΝΟΜΑ
ΣΧΟΛΕΙΟ
Β.
1
ΦΥΝΤΡΙΛΑΚΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ
5ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΧΑΝΙΩΝ
6,0
2
ΒΥΖΙΡΑΚΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
14ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΧΑΝΙΩΝ
5,0
3
ΠΑΠΙΔΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΟ
5,0
4
ΤΖΑΓΚΑΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
5ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΧΑΝΙΩΝ
5,0
5
ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
1ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ Ν. ΚΥΔΩΝΙΑΣ
4,5
6
ΓΕΩΡΓΑΚΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ
54ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
4,5

Γ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΟΡΙΤΣΙΑ

ΟΝΟΜΑ
ΣΧΟΛΕΙΟ
Β.
1
ΚΑΡΑΒΙΤΑΚΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ
5ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΧΑΝΙΩΝ
6,0
2
ΤΣΟΥΡΟΥΝΑΚΗ ΜΑΡΙΑ
1ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΧΑΝΙΩΝ
5,5
3
ΦΟΙΝΙΚΙΑΝΑΚΗ ΣΤΥΛΙΑΝΗ
14ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
4,0
4
ΠΑΥΛΙΟΥΔΑΚΗ ΚΑΛΙΟΠΗ
ΔΗΜ. ΣΧΟΛΕΙΟ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΥ
4,0

Δ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΑΓΟΡΙΑ

ΟΝΟΜΑ
ΣΧΟΛΕΙΟ
Β.
1
ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
1ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΧΑΝΙΩΝ
6,5
2
ΠΑΤΡΕΛΑΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
1ο ΔΗΜ. ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΟΥΝΟΥΠΙΔΙΑΝΩΝ
6,0
3
ΜΠΑΙΡΑΜΙΑΝ ΑΡΤΟΥΡ
4ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΧΑΝΙΩΝ
5,0
4
ΚΑΚΑΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
30ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
5,0
5
ΚΟΖΥΡΗΣ ΗΛΙΑΣ
4ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ Α. ΝΙΚΟΛΑΟΥ
4,5
6
ΖΕΥΓΙΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
3ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ Α. ΝΙΚΟΛΑΟΥ
4,5
7
ΔΙΓΕΝΗΣ ΜΑΡΙΟΣ
5ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ
4,5
8
ΣΠΟΝΤΙΔΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
7ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ
4,5

Δ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΟΡΙΤΣΙΑ

ΟΝΟΜΑ
ΣΧΟΛΕΙΟ
Β.
1
ΠΑΛΙΕΡΑΚΗ ΛΥΔΙΑ
19ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΧΑΝΙΩΝ
5,0
2
ΜΑΤΘΑΙΑΚΗ ΝΕΦΕΛΗ
5ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
3,5
3
ΗΓΟΥΜΕΝΑΚΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ
5ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
3,5

Ε ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΑΓΟΡΙΑ

ΟΝΟΜΑ
ΣΧΟΛΕΙΟ
Β.
1
ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
3ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΧΑΝΙΩΝ
6,5
2
ΜΠΡΟΚΑΛΑΚΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
15ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
5,5
3
ΤΖΕΜΑΝΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
8ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΧΑΝΙΩΝ
5,5
4
ΛΙΑΝΕΡΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
54ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
5,0
5
ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ ΗΛΙΑΣ
2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΒΟΥΤΩΝ
5,0
6
ΠΕΛΕΝΤΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ
14ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ
5,0

Ε ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΟΡΙΤΣΙΑ

ΟΝΟΜΑ
ΣΧΟΛΕΙΟ
Β.
1
ΔΑΓΚΩΝΑΚΗ ΑΣΠΑΣΙΑ
53ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
4,5
2
ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗ ΧΡΥΣΟΥΛΑ
7ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ
4,0
3
ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΑΚΗ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ
1ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΧΑΝΙΩΝ
3,5
4
ΛΑΝΤΖΟΥΡΑΚΗ ΟΛΓΑ
47ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
3,5

ΣΤ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΑΓΟΡΙΑ

ΟΝΟΜΑ
ΣΧΟΛΕΙΟ
Β.
1
ΣΕΡΠΕΤΣΙΔΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
53ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
7,0
2
ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
1ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ Ν. ΚΥΔΩΝΙΑΣ
6,0
3
ΘΩΜΑΔΑΚΗΣ ΝΕΣΤΩΡΑΣ
1ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΧΑΝΙΩΝ
5,0
4
ΧΟΜΠΙΤΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ Ν. ΚΥΔΩΝΙΑΣ
4,5
5
ΜΑΡΚΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
49ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
4,5

ΣΤ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΟΡΙΤΣΙΑ

ΟΝΟΜΑ
ΣΧΟΛΕΙΟ
Β.
1
ΣΤΡΑΤΗΓΗ ΙΩΑΝΝΑ
2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΒΟΥΤΩΝ
4,0
2
ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΙΩΑΝΝΑ
5ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ Α. ΝΙΚΟΛΑΟΥ
4,0
3
ΑΓΓΕΛΑΚΗ ΦΙΛΙΠΠΑ
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΛΑΤΑΝΙΑ
4,0

Α ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΑΓΟΡΙΑ

ΟΝΟΜΑ
ΣΧΟΛΕΙΟ
Β.
1
ΠΕΤΡΑΚΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ
2ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΧΑΝΙΩΝ
6,0
2
ΠΙΣΣΑΔΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
6ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΧΑΝΙΩΝ
5,5
3
ΣΤΑΥΓΙΑΝΟΥΔΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΛΙΚΙΑΝΟΥ ΧΑΝΙΩΝ
4,5
4
ΤΣΕΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
4,0
5
ΚΥΡΙΑΚΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΛΙΚΙΑΝΟΥ ΧΑΝΙΩΝ
4,0

Α ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΟΡΙΤΣΙΑ

ΟΝΟΜΑ
ΣΧΟΛΕΙΟ
Β.
1
ΠΕΤΡΑΚΗ ΑΡΓΥΡΩ
6ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΧΑΝΙΩΝ
5,0
2
ΒΟΖΙΝΑΚΗ ΑΝΘΗ - ΜΑΡΙΑ
6ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΧΑΝΙΩΝ
5,0
4
ΒΙΤΣΑΞΑΚΗ ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ
ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
4,5

Β ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΑΓΟΡΙΑ

ΟΝΟΜΑ
ΣΧΟΛΕΙΟ
Β.
1
ΚΑΔΙΑΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
2ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
6,5
2
ΦΥΝΤΡΙΛΑΚΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
5ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΧΑΝΙΩΝ
5,0
3
ΜΟΣΧΟΒΑΚΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ
2ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
5,0
4
ΒΙΤΣΑΞΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
5,0
5
ΠΕΤΡΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
2ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
4,5

Β ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΟΡΙΤΣΙΑ

ΟΝΟΜΑ
ΣΧΟΛΕΙΟ
Β.
1
ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΑΙΜΙΛΙΑ
1ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
4,0
2
ΦΙΛΟΞΕΝΗ ΔΑΝΑΗ
2ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΧΑΝΙΩΝ
3,5
3
ΣΤΡΑΤΗΓΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ
ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
3,0
4
ΜΑΝΩΛΑΚΑΚΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ
ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΙΣΣΑΜΟΥ
3,0

Γ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΑΓΟΡΙΑ

ΟΝΟΜΑ
ΣΧΟΛΕΙΟ
Β.
1
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΡΓΥΡΙΟΣ
2ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΧΑΝΙΩΝ
4,5
2
ΛΑΝΤΖΟΥΡΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
13ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
3,0
3
ΘΩΜΑΔΑΚΗΣ ΡΑΦΑΗΛ
3ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΧΑΝΙΩΝ
3,0

Γ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΟΡΙΤΣΙΑ

ΟΝΟΜΑ
ΣΧΟΛΕΙΟ
Β.
1
ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ
2ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
3,0
2
ΠΕΤΡΑΚΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ
6ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΧΑΝΙΩΝ
2,0
3
ΚΩΤΣΟΓΛΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ
7ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΧΑΝΙΩΝ
2,0
4
ΒΡΑΝΑ ΕΙΡΗΝΗ
6ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΧΑΝΙΩΝ
1,5

ΛΥΚΕΙΑ ΑΓΟΡΙΑ

ΟΝΟΜΑ
ΣΧΟΛΕΙΟ
Β.
1
ΕΛΕΥΘΕΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
2ο ΛΥΚΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
4,0
2
ΠΕΤΡΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
2ο ΛΥΚΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
3,5

ΛΥΚΕΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ


ΟΝΟΜΑ
ΣΧΟΛΕΙΟ
Β.
1
ΣΤΡΑΤΗΓΗ ΜΑΡΙΑ
ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
2,0
2
ΤΣΟΥΡΗ ΣΤΕΦΑΝΙΑ
ΛΥΚΕΙΟ ΚΙΣΣΑΜΟΥ ΧΑΝΙΩΝ
1,5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου