PopUp

6/3/15

Οι σκακιστές του Ο.Φ.Η. τις περισσότερες πρωτιές και τις περισσότερες διακρίσεις και στα ατομικά σχολικά Ανατολικής Κρήτης 2015.

Στην πρώτη θέση από τον Ο.Φ.Η. η Εύα Σερπετσιδάκη, ο Γιώργος Καδιάνης, η Ίριδα Βιτσαξάκη, ο Νίκος Σερπετσιδάκης, ο Χρήστος Μπροκαλάκης, ο Αριστοτέλης Τσέλος, ο Γιώργος Παπιδάκης, ο Στέλιος Μαλλιαράκης και ο Μάνος Ροδιτάκης.

ΑΠΟΝΟΜΗ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΩΝ
 
ΑΠΟΝΟΜΗ Α ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ








ΑΠΟΝΟΜΗ Β ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ
ΑΠΟΝΟΜΗ Γ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ









ΑΠΟΝΟΜΗ Δ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΟΡΙΤΣΙΑ
ΑΠΟΝΟΜΗ Δ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΑΓΟΡΙΑ









ΑΠΟΝΟΜΗ ΣΤ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ
 
ΑΠΟΝΟΜΗ Ε ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ

ΑΠΟΝΟΜΗ Β ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ
 
ΑΠΟΝΟΜΗ Α ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ








ΑΠΟΝΟΜΗ Γ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ
ΑΠΟΝΟΜΗ ΛΥΚΕΙΩΝ









Με ρεκόρ συμμετοχών που έφτασαν τις 300 και με ιδιαίτερη οργανωτική και αγωνιστική επιτυχία, έγιναν το Σαββατοκύριακο 28 Φεβρουαρίου και 1 Μαρτίου στις εγκαταστάσεις του Διεθνούς Εκθεσιακού Κέντρου Γουρνών στις Γούρνες Ηρακλείου τα ατομικά σχολικά πρωταθλήματα Ανατολικής Κρήτης για το 2015. Τους αγώνες  διοργάνωσαν τα σκακιστικά σωματεία Σκακιστική Ακαδημία Χερσονήσου (Σ.Α.Χ.), Σκακιστικός Όμιλος Ηρακλείου (Σ.Ο.Η.) και το σκακιστικό τμήμα του Ομίλου Αθλοπαιδιών  Αντισφαίρισης Ηράκλειο (Ο.Α.Α.Η.) σε συνεργασία με την Ένωση Σκακιστικών Σωματείων Κρήτης (Ε.Σ.Σ.Κ.) την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Χερσονήσου, την Περιφέρεια Κρήτης και την Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου.

Πρέπει να δώσουμε πολλά συγχαρητήρια στους διοργανωτές και σε όλους όσους συνέβαλλαν ώστε η φετινή διοργάνωση να καταγραφεί σαν με διαφορά η πιο επιτυχημένη στην ιστορία των σχολικών αγώνων Ανατολικής Κρήτης. Σε αυτό βοήθησε ιδιαίτερα ο χώρος του Διεθνούς Εκθεσιακού Κέντρου Γουρνών (άνετες αίθουσες αγώνων για τους μικρούς σκακιστές, πολύ ευρύχωρη αίθουσα αναμονής για τους γονείς, διαθεσιμότητα για παρκινγκ κλπ.)  αλλά και η άρτια προετοιμασία από μέρους των διοργανωτών. Με ποιότητα διοργανώσεων σαν αυτή, το σκάκι γίνεται περισσότερο ελκυστικό στους μικρούς σκακιστές και στους γονείς τους. Για μια ακόμα φορά ο Κώστας Κλώκας απέδειξε την μεγάλη ικανότητα που έχει στην διεξαγωγή εξαιρετικά ποιοτικών διοργανώσεων σε αγώνες σκακιού. Βέβαια θα πρέπει να σημειώσουμε ότι θα ήταν σωστότερο η φετινή διοργάνωση να γίνει στην πόλη του Αγίου Νικολάου, από την στιγμή που ο Λατώ Αγίου Νικολάου υπέβαλλε πρόταση στην Ε.Σ.Σ.Κ. για να τους αναλάβει. Οι σχολικοί αγώνες σκακιού Ανατολικής Κρήτης δεν έχουν γίνει ποτέ στο Νομό Λασιθίου και  είναι άδικο για τα παιδιά του Αγίου Νικολάου να υποχρεώνονται για περίπου 10 χρόνια να μετακινούνται στο Ηράκλειο για να συμμετέχουν στους αγώνες. Άλλωστε οι άνθρωποι του Λατώ Αγίου Νικολάου έχουν προσφέρει στους σκακιστές και στους συνοδούς τους άψογες αγωνιστικές συνθήκες και συνθήκες φιλοξενίας, σε όλες οι διοργανώσεις που έχουν αναλάβει στο παρελθόν.

Η συμμετοχή στους αγώνες ήταν ιδιαίτερα ικανοποιητική και πολύ ενθαρρυντική για το μέλλον του σκακιού στην Ανατολική Κρήτη. Σιγά-σιγά ο αριθμός των συμμετοχών πλησιάζει αυτόν της Δυτικής Κρήτης όπου έλαβαν μέρος περίπου 360 μαθητές. Ιδιαίτερα μεγάλη ήταν η συμμετοχή στις πρώτες πέντε τάξεις του Δημοτικού Σχολείου και στα νηπιαγωγεία, ενώ ήταν μικρότερη στις τάξεις του Γυμνασίου και απογοητευτική στα Λύκεια. Το γεγονός της μικρής συμμετοχής στα Γυμνάσια και στα Λύκεια τόσο στην Ανατολική όσο και στην Δυτική Κρήτη θα πρέπει να προβληματίσει ιδιαίτερα όλους τους παράγοντες του σκακιού στην Κρήτη. Το επίπεδο των αγώνων ήταν ιδιαίτερα υψηλό και ο ανταγωνισμός πολύ μεγάλος. Οι πρώτες θέσεις και οι προκρίσεις στα Παγκρήτια μαθητικά πρωταθλήματα κρίθηκαν μετά από μεγάλες μάχες των μικρών σκακιστών. Με την ευχή το επίπεδο της διοργάνωσης των αγώνων να διατηρηθεί σε υψηλά επίπεδα και τα επόμενα χρόνια και να έχουμε νέα αύξηση στον αριθμό των συμμετοχών στο μέλλον, περνάμε στο αγωνιστικό μέρος της διοργάνωσης.

Αν και στα σχολικά πρωταθλήματα τα παιδιά εκπροσωπούν το σχολείο τους και όχι τον σύλλογο τους θα ήταν παράλειψη μας να μην αναφέρουμε τις σημαντικές επιτυχίες των παιδιών που προέρχονται από τα σκακιστικά σωματεία του Ο.Φ.Η. και του Ο.Φ.Η. 2000 που πήραν με διαφορά τις περισσότερες πρώτες θέσεις (9 σε σύνολο 22), τα περισσότερα μετάλλια (34 σε σύνολο 81) και τις περισσότερες προκρίσεις (45 σε σύνολο 121) από τους άλλους συλλόγους του Ηρακλείου. Ειδικά στα αγόρια η επικράτηση των σκακιστών του Ο.Φ.Η. ήταν καταλυτική με 8 πρωτιές σε 11 κατηγορίες και πάρα πολλά μετάλλια και προκρίσεις στα παγκρήτια σχολικά. Οι πρωτιές ήρθαν στις έξη τάξεις του Δημοτικού όπου είχαμε τον μεγαλύτερο αριθμό συμμετοχών, στην Α και στην Γ Γυμνασίου. Στα κορίτσια αξίζει να δοθεί λίγο παραπάνω προσοχή από τον σκακιστικό Ο.Φ.Η., ώστε στο μέλλον οι διακρίσεις τους να πλησιάσουν αυτές των αγοριών. Η εντυπωσιακή αύξηση κάθε χρόνο του αριθμού των διακρίσεων από πλευράς Ο.Φ.Η., είναι το επιστέγασμα της πολύ σοβαρής δουλειάς που γίνεται από τους προπονητές του συλλόγου μας τον ομοσπονδιακό μαιτρ Στέφανο Γρατσέα, τον Fide instructor Σταύρο Λυράκη, τον Μανόλη Φραγκιαδάκη αλλά και τους άλλους προπονητές που με επικεφαλής τον Γιώργο Πρεδευτάκη και βασικούς συνεργάτες του την Ειρήνη Φραγκιαδάκη και τον Νιδάλ Φαχούρι έχουν αναλάβει τον πολύ σημαντικό τομέα της διάδοσης του σκακιού στα σχολεία της πόλης του Ηρακλείου.

Συγκεκριμένα πρώτευσαν από πλευράς Ο.Φ.Η. η Εύα Σερπετσιδάκη στα κορίτσια των Λυκείων, ο Γιώργος Καδιάνης στα αγόρια της Γ Γυμνασίου, η Ίριδα Βιτσαξάκη στα κορίτσια της Β Γυμνασίου, ο Νίκος Σερπετσιδάκης με το απόλυτο των 7 νικών σε 7 αγώνες στα αγόρια της Α Γυμνασίου, ο Χρήστος Μπροκαλάκης στα αγόρια της ΣΤ Δημοτικού, ο Αριστοτέλης Τσέλος στα αγόρια της Ε Δημοτικού, ο Γιώργος Παπιδάκης με το απόλυτο των 7 νικών σε 7 αγώνες στα αγόρια της Δ Δημοτικού, ο Στέλιος Μαλλιαράκης επίσης με το απόλυτο των 7 νικών σε 7 αγώνες στα αγόρια της Γ Δημοτικού και ο Μάνος Ροδιτάκης στα αγόρια της Β Δημοτικού. Πρέπει να σημειώσουμε ότι ο Σερπετσιδάκης συμπλήρωσε επτά συνεχόμενες πρωτιές σε σχολικούς αγώνες Ανατολικής Κρήτης, ο Καδιάνης έξη, η Σερπετσιδάκη με τον Παπιδάκη τρεις και ο Μαλλιαράκης δύο. Επίσης ο Σήφης Λιανέρης ήταν το πρώτο αγόρι στην Α Δημοτικού αλλά έχασε την αλλά έχασε την πρώτη θέση της κατηγορίας open από ένα κορίτσι την Ασημένια Τσαπάκη.

Τις άλλες πρώτες θέσεις πήραν τέσσερεις οι σκακιστές του Λατώ Αγίου Νικολάου, με την Αιμιλία Βασιλείου στα κορίτσια της Γ Γυμνασίου, την αδελφή της Ιωάννα Βασιλείου στα κορίτσια της Α Γυμνασίου, την Κατερίνα Κοζύρη στα κορίτσια και τον Μιχάλη Βαρδά στα αγόρια των Νηπιαγωγείων, τρεις οι σκακιστές του Λέων Κάντια, με τον Μάρκο Βαγιωνάκη στα αγόρια των Λυκείων, την Άσπα Δαγκωνάκη στα κορίτσια της ΣΤ Δημοτικού, την Αριάδνη Κουτσουράκη στα κορίτσια της Ε Δημοτικού, τρεις οι σκακιστές του Ε.Γ.Ο.Η., με την Φερενίκη Αγγελέτου στα κορίτσια της Δ Δημοτικού, την αδελφή της Καλλιρρόη Αγγελέτου στα κορίτσια της Β Δημοτικού και την Ασημένια Τσαπάκη στα κορίτσια της Α Δημοτικού και δύο οι σκακιστές των Νέων Ηροδότου με τον Αραράτ Μαρντογιάν στα αγόρια της B Γυμνασίου και την Μυρτώ Βητοπούλου στα κορίτσια της Γ Δημοτικού. Σημειώνουμε ότι η Ασημένια Τσαπάκη στην Α Δημοτικού ήταν το μόνο κορίτσι που πήρε την πρώτη θέση στην κατηγορία open με αποτέλεσμα πρώτο κορίτσι στην Α Δημοτικού να αναδειχθεί η Μαριάννα Μαθιουδάκη.

Από τους άλλους σκακιστές του Ο.Φ.Η. και του Ο.Φ.Η. 2000 που πήραν μέρος τους αγώνες διακρίθηκαν ιδιαίτερα παίρνοντας την δεύτερη θέση στις κατηγορίες τους, ο Ηλίας Αγγελάκης στα αγόρια της ΣΤ Δημοτικού, ο Νίκος Κακάλης στα αγόρια της Ε Δημοτικού, η Ειρήνη Εργαζάκη στα κορίτσια της Δ Δημοτικού που έχασε την πρώτη θέση στα κριτήρια ισοβαθμίας, ο Νίκος Φραγκιαδάκης στα αγόρια της Γ Δημοτικού, η Μαρίζα Μαλλιαράκη στα κορίτσια της Β Δημοτικού, ο Θέμης Μανιός στα αγόρια της Β Δημοτικού που επίσης έχασε την πρώτη θέση στα κριτήρια ισοβαθμίας, ο Σήφης Λιανέρης στα αγόρια της Α Δημοτικού για τον οποίο αναφερθήκαμε με λεπτομέρεια παραπάνω, η Ειρήνη Σκανδαλάκη στα κορίτσια της Α Δημοτικού και η Νάνσυ Βυνιχάκη στα κορίτσια των Νηπιαγωγείων. Την τρίτη θέση στις κατηγορίες τους πήραν ο Νικόλας Βιτσαξάκης στα αγόρια της Γ Γυμνασίου, ο Αλέξανδρος Τσέλος στα αγόρια της Β Γυμνασίου, ο Μάνος Ξηρουχάκης και ο Δημήτρης Χατζηαθανασίου και στα αγόρια της Α Γυμνασίου, ο Ανδρέας Λιανέρης στα αγόρια της ΣΤ Δημοτικού που έχασε την πρώτη θέση μετά από πέντε χρόνια, η Νεφέλη Ματθαιάκη στα κορίτσια της Ε Δημοτικού που έχασε την πρώτη θέση μετά από τρία χρόνια, η Μαρία Καπνιστού και η Μαρία Σταμπουλή στα κορίτσια της Δ Δημοτικού, ο Ιάσωνας Σταμαθιουδάκης και ο Μιχαήλ Γεωργακάκης στα αγόρια της Δ Δημοτικού, ο Νίκος Καζάκος, ο Μιχάλης Σπυριδάκης και ο Στέλιος Κατεργιαννάκης στα αγόρια της Β Δημοτικού, η Μελίνα Καρούζου στα κορίτσια της Β Δημοτικού, ο Κώστας Τσαγκαράκης στα αγόρια της Α Δημοτικού που ισοβάθμησε στην πρώτη θέση των αγοριών με τον Σήφη Λιανέρη και ο Γιάννης Μανιός στα αγόρια των Νηπιαγωγείων.

Τέλος την πρόκριση για τους παγκρήτιους αγώνες πήραν ακόμα ο Γιώργος Μαρκάκης στα αγόρια της Α Γυμνασίου, ο Κώστας Πανούσης, ο Αλέξανδρος Παπατζανάκης, ο Γιώργος Σκουλούδης και ο Κώστας Γιαννακάκης στα αγόρια της ΣΤ Δημοτικού, ο Γιάννης Κουβίδης στα αγόρια της Ε Δημοτικού, ο Αντώνης Τσαγκαράκης στα αγόρια της Γ Δημοτικού, ο Γιάννης Βλαχάκης στα αγόρια της Β Δημοτικού ο Γιώργος Διακάκης με τον Γιώργο Μακρή στα αγόρια της Α Δημοτικού και ο Γιάννης Ψικάκος με τον Γιώργο Τερζάκη στα αγόρια των Νηπιαγωγείων. Πολλά από τα παραπάνω παιδιά είναι καρποί του μεγάλου ανοίγματος και της πολύ σοβαρής δουλειάς που γίνεται τα τελευταία χρόνια από τον Ο.Φ.Η και ιδιαίτερα από τον Γιώργο Πρεδευτάκη για την διάδοση του σκακιού στα σχολεία της πόλης του Ηρακλείου.

Πολύ καλή εμφάνιση και πολύ κοντά στην πρόκριση βρέθηκαν η Δήμητρα Καζάκου και ο Σπύρος Σπυριδάκης στα κορίτσια και στα αγόρια της ΣΤ Δημοτικού, ο Γιώργος Συντιχάκης στα αγόρια της Ε Δημοτικού, ο Γιώργος Μπαλτζάκης και ο Μάνος Φραγκάκης στα αγόρια της Δ Δημοτικού, η Ιωάννα Μακρή, η Ιλεάννα Μαυράκη η Μαριάνθη Τσαφαντάκη και ο Ορέστης Κριτσωτάκης στα κορίτσια και στα αγόρια της Γ Δημοτικού, ο Γιώργος Καπνιστός στα αγόρια της Β Δημοτικού, ο Νίκος Βρυσανάκης στα αγόρια της Α Δημοτικού και ο Αγαθάγγελος Τσαγκαράκης στα αγόρια των Νηπιαγωγείων. Πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στους αγώνες για την προσπάθεια τους

Στη συνέχεια βλέπουμε τα 9 πρώτα αγόρια και τα 3 πρώτα κορίτσια κάθε κατηγορίας που προκρίθηκαν για τους παγκρήτιους ατομικούς σχολικούς αγώνες που θα διεξαχθούν στις 14-15 Μαρτίου στο ξενοδοχείο Creta Paradise, στο Γεράνι Χανίων. Θυμίζουμε ότι αν στην τελική δωδεκάδα της βαθμολογίας κάθε τάξης βρίσκονται παραπάνω από τρία κορίτσια τότε και τα κορίτσια αυτά όπως η Στέλλα Φοινικιανάκη προκρίνονται στα παγκρήτια σχολικά. Στις παρακάτω λίστες υπάρχουν και τα κορίτσια που ισοβάθμησαν στην τρίτη θέση της κατηγορίας τους και πήραν χάλκινο μετάλλιο. Σημειώνουμε ότι δικαίωμα συμμετοχής στα Παγκρήτια σχολικά αποκτούν ανεξάρτητα πρόκρισης, όλοι οι σκακιστές που θα αγωνιστούν στα παγκρήτια ομαδικά σχολικά που θα γίνουν ξανά στις Γούρνες Ηρακλείου στις εγκαταστάσεις του Διεθνούς Εκθεσιακού Κέντρου την Κυριακή 8 Μαρτίου. Επίσης όλοι οι μαθητές των Νηπιαγωγείων και των Λυκείων που επιθυμούν, μπορούν να αγωνιστούν στα Παγκρήτια σχολικά ανεξάρτητα πρόκρισης.

ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΑ ΑΓΟΡΙΑ

ΟΝΟΜΑ
ΣΧΟΛΕΙΟ
Β.
1
ΒΑΡΔΑΣ ΜΙΧΑΗΛ
3ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ
5,5
2
ΠΙΤΣΩΚΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

5,5
3
ΜΑΝΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
23ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
5,0
4
ΦΑΡΣΑΡΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ
23ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
4,5
5
ΚΑΡΑΤΖΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

3,5
6
ΨΙΚΑΚΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

3,5
7
ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

3,5
8
ΓΙΑΛΥΤΗΣ ΑΡΙΣΤΑΡΧΟΣ

3,0
9
ΤΕΡΖΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

3,0

ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ

ΟΝΟΜΑ
ΣΧΟΛΕΙΟ
Β.
1
ΚΟΖΥΡΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ
ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ
5,0
2
ΒΥΝΙΧΑΚΗ ΝΑΝΣΥ

1,5
3
ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ

1,5

Α ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΑΓΟΡΙΑ

ΟΝΟΜΑ
ΣΧΟΛΕΙΟ
Β.
1
ΛΙΑΝΕΡΗΣ ΙΩΣΗΦ
37ο ΔΗΜΟΤ. ΣΧΟΛΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
5,5
2
ΤΣΑΓΚΑΡΑΚΗΣ ΚΩΝ/ΝΤΙΝΟΣ
56ο ΔΗΜΟΤ. ΣΧΟΛΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
5,5
3
ΛΑΣΗΘΙΩΤΑΚΗΣ ΟΡΕΣΤΗΣ

5,5
4
ΤΖΩΡΜΠΑΤΖΑΚΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ
47ο ΔΗΜΟΤ. ΣΧΟΛΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
5,0
5
ΔΙΑΚΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
9ο ΔΗΜΟΤ. ΣΧΟΛΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
5,0
6
ΤΣΙΚΑΛΑΚΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
37ο ΔΗΜΟΤ. ΣΧΟΛΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
5,0
7
ΚΑΚΟΛΥΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΔΗΜΟΤ. ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ
4,5
8
ΜΑΘΙΟΥΔΑΚΗΣ ΜΥΡΩΝ
ΔΗΜΟΤ. ΣΧΟΛΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
4,5
9
ΜΑΚΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ Δ. ΣΧΟΛ. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
4,5

Α ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΟΡΙΤΣΙΑ

ΟΝΟΜΑ
ΣΧΟΛΕΙΟ
Β.
1
ΤΣΑΠΑΚΗ ΑΣΗΜΕΝΙΑ
5ο ΔΗΜΟΤ. ΣΧΟΛΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
7,0
1
ΜΑΘΙΟΥΔΑΚΗ ΜΑΡΙΑΝΝΑ
ΔΗΜΟΤ. ΣΧΟΛΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
4,5
2
ΣΚΑΝΔΑΛΑΚΗ ΕΙΡΗΝΗ
40ο ΔΗΜΟΤ. ΣΧΟΛΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
4,5
3
ΑΓΓΕΛΑΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ
40ο ΔΗΜΟΤ. ΣΧΟΛΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
3,5
4
ΑΓΓΕΛΑΚΗ ΑΝΝΑ-ΜΑΡΙΑ
40ο ΔΗΜΟΤ. ΣΧΟΛΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
3,5

Β ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΑΓΟΡΙΑ

ΟΝΟΜΑ
ΣΧΟΛΕΙΟ
Β.
1
ΡΟΔΙΤΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
7ο ΔΗΜΟΤ. ΣΧΟΛΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
6,0
2
ΜΑΝΙΟΣ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ
53ο ΔΗΜΟΤ. ΣΧΟΛΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
6,0
3
ΚΑΖΑΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
2ο ΔΗΜΟΤ. ΣΧΟΛΕΙΟ ΒΟΥΤΩΝ
5,5
4
ΣΠΥΡΙΔΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ
50ο ΔΗΜΟΤ. ΣΧΟΛΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
5,5
5
ΚΑΤΕΡΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
5,5
6
ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΚΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΒΟΥΤΩΝ
5,0
7
ΚΕΑΛΑΡ ΙΩΑΝΝΗΣ
14ο ΔΗΜΟΤ. ΣΧΟΛΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
5,0
8
ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
47ο ΔΗΜΟΤ. ΣΧΟΛΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
5,0
9
ΒΛΑΧΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
4ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
4,5


Β ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΟΡΙΤΣΙΑ

ΟΝΟΜΑ
ΣΧΟΛΕΙΟ
Β.
1
ΑΓΓΕΛΕΤΟΥ ΚΑΛΛΙΡΡΟΗ
46ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
4,5
2
ΜΑΛΛΙΑΡΑΚΗ ΜΑΡΙΖΑ
6ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
4,0
3
ΚΑΡΟΥΖΟΥ ΜΕΛΙΝΑ
15ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
4,0
4
ΦΑΛΙΑΚΑΚΗ ΟΥΡΑΝΙΑ
2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΡΟΥΣΩΝΑ
4,0
5
ΜΑΝΟΥΣΑΚΗ ΡΕΝΑΤΑ
5ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
4,0

Γ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΑΓΟΡΙΑ

ΟΝΟΜΑ
ΣΧΟΛΕΙΟ
Β.
1
ΜΑΛΛΙΑΡΑΚΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ
30ο ΔΗΜΟΤ. ΣΧΟΛΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
7,0
2
ΦΡΑΓΚΙΑΔΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
9ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
6,0
3
ΚΑΚΟΛΥΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
1ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΓ.ΝΙΚΟΛΑΟΥ
5,0
4
ΦΑΡΑΖΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
31ο ΔΗΜΟΤ. ΣΧΟΛΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
5,0
5
ΚΟΡΟΓΛΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
6ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
5,0
6
ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
5,0
7
ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΗΣ ΑΔΑΜ
ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤ. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
4,5
8
ΒΑΡΔΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
3ο ΔΗΜΟΤ. ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ
4,0
9
ΤΣΑΓΚΑΡΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ
56ο ΔΗΜΟΤ. ΣΧΟΛΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
4,0


Γ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΟΡΙΤΣΙΑ

ΟΝΟΜΑ
ΣΧΟΛΕΙΟ
Β.
1
ΒΗΤΟΠΟΥΛΟΥ ΜΥΡΤΩ
5ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
5,0
2
ΚΡΙΤΣΩΤΑΚΗ ΦΑΙΗ
49ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
4,0
3
ΣΑΡΙΔΑΚΗ ΟΥΡΑΝΙΑ
2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΡΟΥΣΩΝΑ
4,0

Δ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΑΓΟΡΙΑ

ΟΝΟΜΑ
ΣΧΟΛΕΙΟ
Β.
1
ΠΑΠΙΔΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤ. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
7,0
2
ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΒΟΥΤΩΝ
5,5
3
ΣΤΑΜΑΘΙΟΥΔΑΚΗΣ ΙΑΣΩΝΑΣ
35ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
5,0
4
ΓΕΩΡΓΑΚΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ
54ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
5,0
5
ΤΑΒΕΡΝΑΡΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤ. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
5,0
6
ΔΑΓΚΩΝΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
53ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
5,0
7
ΚΑΤΣΑΡΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΟΥΡΝΩΝ
4,5
8
ΧΙΩΤΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤ. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
4,5
9
ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛ. ΚΡΟΥΣΩΝΑ
4,0

Δ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΟΡΙΤΣΙΑ

ΟΝΟΜΑ
ΣΧΟΛΕΙΟ
Β.
1
ΑΓΓΕΛΕΤΟΥ ΦΕΡΕΝΙΚΗ
46ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
5,0
2
ΕΡΓΑΖΑΚΗ ΕΙΡΗΝΗ
19ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
5,0
3
ΚΑΠΝΙΣΤΟΥ ΜΑΡΙΑ
ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ Δ. ΣΧΟΛΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
4,0
4
ΦΟΙΝΙΚΙΑΝΑΚΗ ΣΤΥΛΙΑΝΗ
14ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
4,0
5
ΦΑΦΑΛΑΚΗ ΑΘΑΝΑΣΙΑ
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΟΥΡΝΩΝ
4,0
6
ΤΣΑΠΑΚΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ
5ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
4,0
7
ΣΤΑΜΠΟΥΛΗ ΜΑΡΙΑ
37ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
4,0

Ε ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΑΓΟΡΙΑ

ΟΝΟΜΑ
ΣΧΟΛΕΙΟ
Β.
1
ΤΣΕΛΟΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ
ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤ. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
6,0
2
ΚΑΚΑΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
30ο ΔΗΜΟΤ. ΣΧΟΛΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
5,5
3
ΚΟΥΤΣΟΥΡΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
9ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
5,5
4
ΚΟΥΒΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
30ο ΔΗΜΟΤ. ΣΧΟΛΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
5,0
5
ΚΟΥΤΣΑΦΤΗΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ
32ο ΔΗΜΟΤ. ΣΧΟΛΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
5,0
6
ΚΟΖΥΡΗΣ ΗΛΙΑΣ
4ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ
4,5
7
ΠΕΡΑΚΗΣ ΣΑΒΒΑΣ
ΔΗΜΟΤ. ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΝΩ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ
4,0
8
ΤΣΑΠΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ
5ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
4,0
9
ΤΖΩΡΜΠΑΤΖΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
47ο ΔΗΜΟΤ. ΣΧΟΛΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
4,0


Ε ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΟΡΙΤΣΙΑ

ΟΝΟΜΑ
ΣΧΟΛΕΙΟ
Β.
1
ΚΟΥΤΣΟΥΡΑΚΗ ΑΡΙΑΔΝΗ
9ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
5,0
2
ΗΓΟΥΜΕΝΑΚΗ ΚΩΝ/ΝΑ
5ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
5,0
3
ΜΑΤΘΑΙΑΚΗ ΝΕΦΕΛΗ
5ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
4,0
4
ΚΑΠΑΝΤΑΓΑΚΗ ΜΑΡΙΝΑ
2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΒΟΥΤΩΝ
4,0

ΣΤ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΑΓΟΡΙΑ

ΟΝΟΜΑ
ΣΧΟΛΕΙΟ
Β.
1
ΜΠΡΟΚΑΛΑΚΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
15ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
6,5
2
ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ ΗΛΙΑΣ
2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΒΟΥΤΩΝ
6,0
3
ΓΙΑΛΙΤΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ
4,5
4
ΛΙΑΝΕΡΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
54ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
4,5
5
ΚΕΡΜΕΤΖΟΓΛΟΥ ΜΙΧΑΗΛ
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΟΥΒΩΝ
4,0
6
ΠΑΝΟΥΣΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
3,5
7
ΠΑΠΑΤΖΑΝΑΚΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
2ο -5ο ΔΗΜΟΤ. ΣΧΟΛ. ΑΛΙΚΑΡΝΑΣΣΟΥ
3,5
8
ΣΚΟΥΛΟΥΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
20ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
3,0
9
ΓΙΑΝΝΑΚΑΚΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
4ο -50ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛ. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
3,0


ΣΤ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΟΡΙΤΣΙΑ

ΟΝΟΜΑ
ΣΧΟΛΕΙΟ
Β.
1
ΔΑΓΚΩΝΑΚΗ ΑΣΠΑΣΙΑ
53ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
4,5
2
ΣΑΡΙΔΑΚΗ ΜΑΡΙΑ
24ο  ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
4,0
3
ΛΑΝΤΖΟΥΡΑΚΗ ΟΛΓΑ
47ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
3,5

Α ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΑΓΟΡΙΑ

ΟΝΟΜΑ
ΣΧΟΛΕΙΟ
Β.
1
ΣΕΡΠΕΤΣΙΔΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
2ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
7,0
2
ΗΛΙΑΚΗΣ ΠΑΥΛΟΣ
ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
5,0
3
ΜΑΓΟΥΛΙΑΝΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
2ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
4,0
4
ΞΗΡΟΥΧΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
4,0
5
ΧΑΤΖΗΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΡΧΑΝΩΝ
4,0
6
ΜΑΡΚΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
2ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
3,5
7
ΜΠΑΡΟΥΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
3,5
8
ΤΑΒΕΡΝΑΡΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

3,0
9
ΡΟΓΔΑΚΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΓΥΜΝ. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
2,0

Α ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΟΡΙΤΣΙΑ

ΟΝΟΜΑ
ΣΧΟΛΕΙΟ
Β.
1
ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΙΩΑΝΝΑ
ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
4,5
2
ΣΤΡΑΤΗΓΗ ΙΩΑΝΝΑ
ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
4,0
3
ΛΙΝΑΡΔΑΚΗ ΑΝΤΙΓΟΝΗ
10ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
2,5

Β ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΑΓΟΡΙΑ

ΟΝΟΜΑ
ΣΧΟΛΕΙΟ
Β.
1
ΜΑΡΝΤΟΓΙΑΝ ΑΡΑΡΑΤ
ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ
6,5
2
ΚΥΡΙΑΚΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
6,0
3
ΣΑΡΙΔΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
1ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
3,5
4
ΤΣΕΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΓΥΜΝ. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
3,5
5
ΚΟΣΤΑΜΠΙΛΕ ΑΝΔΡΕΑΣ
1ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
2,5
6
ΓΙΑΤΡΑΚΗΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ
ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΓΑΖΙΟΥ
0,0


Β ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΟΡΙΤΣΙΑ

ΟΝΟΜΑ
ΣΧΟΛΕΙΟ
Β.
1
ΒΙΤΣΑΞΑΚΗ ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ
ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
5,0
2
ΦΑΛΙΑΚΑΚΗ ΕΙΡΗΝΗ
ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΡΟΥΣΩΝΑ
1,0

Γ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΑΓΟΡΙΑ

ΟΝΟΜΑ
ΣΧΟΛΕΙΟ
Β.
1
ΚΑΔΙΑΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
2ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
6,0
2
ΜΟΣΧΟΒΑΚΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ
ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΓΑΖΙΟΥ
6,0
3
ΒΙΤΣΑΞΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΓΥΜΝ. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
5,5
4
ΤΣΙΧΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
1ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
4,5
5
ΛΑΜΑΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ
ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ ΓΥΜΝ. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
3,5
6
ΜΠΟΥΤΣΟΛΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΜΟΥΣΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
3,5
7
ΣΗΣΑΜΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ ΓΥΜΝ. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
3,0
8
ΜΕΛΙΣΣΑΝΑΚΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ ΓΥΜΝ. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
2,0
9
ΦΟΥΝΤΟΥΛΑΚΗΣ ΑΝΝΗΣ
ΜΟΥΣΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
1,0


Γ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΟΡΙΤΣΙΑ

ΟΝΟΜΑ
ΣΧΟΛΕΙΟ
Β.
1
ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΑΙΜΙΛΙΑ
1ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
4,0
2
ΔΑΓΚΩΝΑΚΗ ΑΝΤΩΝΙΑ
2ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
3,0
3
ΣΤΡΑΤΗΓΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ
ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
3,0

ΛΥΚΕΙΑ ΑΓΟΡΙΑ

ΟΝΟΜΑ
ΣΧΟΛΕΙΟ
Β.
2
ΒΑΓΙΩΝΑΚΗΣ ΜΑΡΚΟΣ
2ο ΛΥΚΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
5,0
1
ΛΑΝΤΖΟΥΡΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
ΛΥΚΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
1,5


ΛΥΚΕΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ

ΟΝΟΜΑ
ΣΧΟΛΕΙΟ
Β.
1
ΣΕΡΠΕΤΣΙΔΑΚΗ ΕΥΑΝΘΙΑ
2ο ΛΥΚΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
4,5
2
ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ
2ο ΛΥΚΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
1,0

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου