PopUp

4/4/16

Παγκρήτιο ατομικό σχολικό πρωτάθλημα 2016. Οι σκακιστές του Ο.Φ.Η. τις περισσότερες διακρίσεις από την Ανατολική Κρήτη.

Στην δεύτερη θέση ο Γιώργος Καδιάνης, ο Νίκος Σερπετσιδάκης και ο Νίκος Καζάκος. Στην τρίτη o Ανδρέας Λιανέρης, ο Γιάννης Ψυκάκος, η Νεφέλη Ματθαιάκη και η Μελίνα Καρούζου. Στην τρίτη με ισοβαθμία ο Μιχαήλ Γεωργακάκης, ο Στέλιος Μαλλιαράκης και η Ειρήνη Εργαζάκη. Πρόκριση και για τους Χρήστο Μπροκαλάκη, Γιάννη Κουβίδη, Δημήτρη Σαχλαμπανάκη και Γιάννη Μανιό. Πρώτη θέση για το 2ο Λύκειο Ηρακλείου στο παγκρήτιο ομαδικό σχολικό πρωτάθλημα 2016.
Απονομή στην Γ Δημοτικού. Δεύτερος από αριστερά
ο Νίκος Καζάκος. Δεύτερη από δεξιά η Μελίνα Καρούζου 
Απονομή στην Ε Δημοτικού.
Πέμπτος από αριστερά ο  Μιχαήλ Γεωργακάκης.
Πρώτη από δεξιά η Ειρήνη Εργαζάκη
Απονομή στην Α Δημοτικού.
Τρίτος από αριστερά ο Γιάννης Ψυκάκος.
Απονομή στην Β Δημοτικού. Πέμπτος από
αριστερά ο Δημήτρης Σαχλαμπανάκης.












Απονομή στα Λύκεια. Τρίτος
 από αριστερά ο Γιώργος Καδιάνης.

Απονομή στο Ομαδικό των Γυμνασίων
Λυκέιων. 
Από αριστερά Μάνος Γουγάκης,
Γιώργος Καδιάνης και Αγγελική Γραμματικάκη.

Απονομή στην ΣΤ Δημοτικού. Δεύτερη από 
δεξιά η Νεφέλη Ματθαιάκη.
Απονομή στην Β Γυμνασίου. Δεύτερος
 από αριστερά ο Νίκος Σερπετσιδάκης.

Απονομή στην Α Γυμνασίου. Τρίτος
από αριστερά ο Ανδρέας Λιανέρης.
Με ιδιαίτερη οργανωτική και αγωνιστική επιτυχία και με την συμμετοχή 275 μαθητών από όλη την Κρήτη πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 26-27 Μαρτίου στο ξενοδοχείο Theartemis Palace στην περιοχή της Καλλιθέας του Ρεθύμνου το παγκρήτιο σχολικό ατομικό πρωτάθλημα σκακιού για το 2016. Τους αγώνες διοργάνωσαν ο ΣΚ.Ο.Ρεθύμνου, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κρήτης, της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνου και του Δήμου Ρεθύμνου, σε συνεργασία με την Ε.Σ.Σ.Κ.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους διοργανωτές και σε όλους όσους συνέβαλλαν στην μεγάλη οργανωτική επιτυχία της διοργάνωσης. Οι άνθρωποι του Ρεθύμνου σε συνεργασία με τον Κώστα Τσαρουχά όχι μόνο συνέχισαν την παράδοση που έχουν σε πολύ καλές διοργανώσεις των παγκρήτιων σχολικών, αλλά κατά γενική ομολογία ξεπέρασαν τον εαυτό τους καταγράφοντας την φετινή διοργάνωση σαν μια από τις καλύτερες που έχουν γίνει στην ιστορία του θεσμού. Σε αυτό βοήθησαν ιδιαίτερα οι πολύ όμορφοι και λειτουργικοί χώροι του ξενοδοχείου Theartemis Palace αλλά και η άρτια προετοιμασία από μέρους των διοργανωτών που κατάφεραν να τηρήσουν με μεγάλη ακρίβεια το χρονοδιάγραμμα των αγώνων. Πολύ θετικό καταγράφεται το γεγονός ότι είχαμε τρεις άνετες αίθουσες αγώνων, μία για τα Νηπιαγωγεία και την Α Δημοτικού, μία για τα Γυμνάσια και Λύκεια και μία για τις υπόλοιπες τάξεις του Δημοτικού. Με ποιότητα διοργανώσεων σαν αυτή, το σκάκι γίνεται περισσότερο ελκυστικό στους μικρούς σκακιστές και στους γονείς τους. Τέλος πολλά συγχαρητήρια αξίζουν και σε όλους τους διαιτητές που βοήθησαν αφιλοκερδώς και συνέβαλλαν θετικά στην ομαλή διεξαγωγή των αγώνων.

Όπως κάθε χρόνο το επίπεδο των αγώνων ήταν ιδιαίτερα υψηλό και ο ανταγωνισμός πολύ μεγάλος. Οι πρώτες θέσεις και οι προκρίσεις στα πανελλήνια σχολικά πρωταθλήματα κρίθηκαν μετά από μεγάλες μάχες των μικρών σκακιστών της Κρήτης. Θυμίζουμε ότι για τα Πανελλήνια σχολικά που θα διεξαχθούν από τις 23 έως τις 25 Απριλίου στο ξενοδοχείο Athos Palace της Χαλκιδικής προκρίνονται οι οκτώ πρώτοι από κάθε κατηγορία με απαραίτητη τη συμμετοχή κατ’ ελάχιστο τριών κοριτσιών. Από πλευράς πρώτων θέσεων οι σκακιστές των Χανίων επέκτειναν την κυριαρχία τους για ένα ακόμα χρόνο κατακτώντας τον εντυπωσιακό αριθμό των 19 πρώτων θέσεων (10 στα αγόρια και 9 στα κορίτσια) έναντι 2 των σκακιστών του Ηρακλείου (1 στα αγόρια και 1 στα κορίτσια) και 1 των σκακιστών του Ρεθύμνου στα κορίτσια. Από πλευράς μεταλλίων είχαμε 47 για τους σκακιστές των Χανίων, 13 για τους σκακιστές του Ηρακλείου, 4 για τους σκακιστές του Ρεθύμνου και 1 για τους σκακιστές του Λασιθίου. Τέλος από πλευράς προκρίσεων για τα πανελλήνια σχολικά, 56 προκρίσεις πήραν οι σκακιστές των Χανίων, 23 οι σκακιστές του Ηρακλείου, 6 οι σκακιστές του Ρεθύμνου και 1 οι σκακιστές του Λασιθίου.

Από τα παραπάνω στοιχεία φαίνεται ότι για μια ακόμα φορά οι μικροί σκακιστές των Χανίων πήραν την μερίδα του λέοντος στις διακρίσεις, δείγμα της πολύ καλής δουλειάς που γίνεται στο σχολικό και κατ’ επέκταση στο νεανικό σκάκι στην πόλη αυτή. Όλοι οι σύλλογοι που δραστηριοποιούνται στο σκάκι στα Χανιά, με αιχμή του δόρατος την Σ.Α.Χανίων που τα τελευταία χρόνια κυριαρχεί και σε πανελλήνιο επίπεδο, τον πάντα σταθερό σε διακρίσεις ΚΥΔΩΝΑ Χανίων, αλλά και την ανερχόμενη δύναμη στο νεανικό σκάκι της Κρήτης τον Ο.Α.Χανίων, καλλιεργούν το σκάκι με μεγάλη επιτυχία και διαθέτουν πολύ οργανωμένα τμήματα υποδομής. Οι σύλλογοι του Ηρακλείου πρέπει να εντείνουν τις προσπάθειες τους ώστε το κλείσιμο της ψαλίδας μεταξύ Δυτικής και Ανατολικής Κρήτης που φαινόταν τα προηγούμενα χρόνια να συνεχιστεί στο μέλλον. Το θετικό για τα παιδιά της Ανατολικής Κρήτης και ειδικότερα για αυτά του Ο.Φ.Η. που κατά τεκμήριο ξεχωρίζουν από την Ανατολική Κρήτη, είναι ότι όταν ανταγωνίζονται τους σκακιστές των Χανίων που είναι από τους καλύτερους στην Ελλάδα δείχνουν ότι έχουν δυνατότητες να φτάσουν σε πανελλήνιες διακρίσεις όπως έχει συμβεί σε αρκετές περιπτώσεις τα τελευταία χρόνια.

Αν και στα σχολικά πρωταθλήματα τα παιδιά εκπροσωπούν το σχολείο τους και όχι τον σύλλογο τους θα ήταν παράλειψη μας να μην αναφέρουμε τις πολύ σημαντικές επιτυχίες των παιδιών που προέρχονται από τα σκακιστικά σωματεία του Ο.Φ.Η. και του Ο.Φ.Η. 2000, που πήραν τα περισσότερα μετάλλια (7) και τις περισσότερες προκρίσεις για τα πανελλήνια σχολικά πρωταθλήματα (12 σε σύνολο 22 δηλαδή περισσότερες από τις μισές) από τους συλλόγους του Ηρακλείου. Οι διακρίσεις των σκακιστών του Ο.Φ.Η. που αυξάνονται χρόνο με τον χρόνο, δείγμα της πολύ καλής δουλειάς που γίνεται στα τμήματα υποδομής από τους προπονητές του συλλόγου μας, είναι με διαφορά περισσότερες από τους άλλους συλλόγους του Ηρακλείου και έχουν γίνει αντίστοιχες με τις διακρίσεις του ΚΥΔΩΝΑ και του Ο.Α.Χανίων. Βέβαια απέχουν ακόμα πολύ από τις διακρίσεις της Σ.Α.Χανίων που ξεχωρίζει τα τελευταία χρόνια από όλους τους συλλόγους της Κρήτης και έχει πάρα πολλές επιτυχίες κάθε χρόνο σε πανελλήνιο επίπεδο.

Συγκεκριμένα την θέση από πλευράς Ο.Φ.Η. πήρε ο Γιώργος Καδιάνης στην ιδιαίτερη απαιτητική κατηγορία των αγοριών των Λυκείων. Ο Γιώργος έφτασε πολύ κοντά στην πρωτιά αλλά μια άτυχη στιγμή, σε κερδισμένη θέση στον αγώνα απέναντι στον Αργύρη Παπαδόπουλο, δεν του επέτρεψε να την διεκδικήσει με περισσότερες αξιώσεις. Τελικά ο Αργύρης πήρε την πρώτη θέση για 12η συνεχή χρονιά, γεγονός ιδιαίτερα εντυπωσιακό. Την δεύτερη θέση μετά την απουσία του το 2015, πήρε ο πρωταθλητής Κρήτης το 2009, 2012, 2013 και 2014 Νίκος Σερπετσιδάκης στην Β Γυμνασίου. Στην κατηγορία αυτή επικράτησε πολύ άξια ο Απόστολος Αλυγιζάκης αφού νίκησε τα θεωρητικά φαβορί Γεωργακόπουλο και Σερπετσιδάκη. Επίσης δεύτερος τερμάτισε ο Νίκος Καζάκος στην Γ Δημοτικού. Ο Νίκος που είναι ένας από τους περισσότερο ελπιδοφόρους νέους σκακιστές του συλλόγου μας και έχει σημειώσει εντυπωσιακή αγωνιστική άνοδο τον τελευταίο χρόνο, έφτασε πολύ κοντά στην πρωτιά κάνοντας ισοπαλία με τον τελικό νικητή Γρηγόρη Τζεμανάκη. Την τρίτη θέση πήραν ο πάντα ποιοτικός και ιδιαίτερα μαχητικός Ανδρέας Λιανέρης στα αγόρια της Α Γυμνασίου, μια νέα ελπίδα του σκακιστικού Ο.Φ.Η. ο Γιάννης Ψυκάκος στα αγόρια της Α Δημοτικού η πάντα σταθερή σε διακρίσεις Νεφέλη Ματθαιάκη στα κορίτσια της ΣΤ Δημοτικού και η συνεχώς ανερχόμενη Μελίνα Καρούζου στα κορίτσια της Γ Δημοτικού. Την τρίτη θέση με ισοβαθμία πήρε επίσης ένας άλλος σκακιστής που έχει σημειώσει μεγάλη αγωνιστική άνοδο το τελευταίο διάστημα, ο Μιχαήλ Γεωργακάκης στα αγόρια της Ε Δημοτικού και οι σταθεροί σε διακρίσεις Στέλιος Μαλλιαράκης στα αγόρια της Δ Δημοτικού και Ειρήνη Εργαζάκη στα κορίτσια της Ε Δημοτικού.

Από την Ανατολική Κρήτη πρώτευσαν ακόμα η πάντα σταθερή Αγγελική Γραμματικάκη στα κορίτσια των Λυκείων από τον Ο.Α.Α.Η. και ο πολύ ταλαντούχος Χαράλαμπος Φαρσάρης επίσης από τον Ο.Α.Α.Η. στα αγόρια των Νηπιαγωγείων επαναλαμβάνοντας το εντυπωσιακό των 7 νικών σε 7 αγώνες που είχε καταφέρει στα Σχολικά Ανατολικής Κρήτης. Την δεύτερη θέση πήρε ο Νίκος Σαριδάκης από τον Ο.Α.Α.Η. στα αγόρια της Γ Γυμνασίου, η Άσπα Δαγκωνάκη από τον Λέων Κάντια στα κορίτσια της Α Γυμνασίου, η Στέλλα Φοινικιανάκη από τους Νέους Ηροδότου στα κορίτσια της Ε Δημοτικού και η Κατερίνα Κοζύρη από τον Λατώ Αγίου Νικολάου στα κορίτσια της Α Δημοτικού. Την τρίτη θέση πήρε η Ασημένια Τσαπάκη από την Ε.Γ.Ο.Η. στα κορίτσια της Β Δημοτικού, ενώ την τρίτη θέση με ισοβαθμία πήραν ο Άγγελος Μοσχοβάκης από την Σ.Α.Γαζίου στα αγόρια των Λυκείων, ο Γιάννης Φαραζάκης από τον Ο.Α.Α.Η. στα αγόρια της Δ Δημοτικού και η Αριάδνη Κουτσουράκη από τον Λέων Κάντια στα κορίτσια της ΣΤ Δημοτικού.

Την πρόκριση για τα πανελλήνια σχολικά από πλευράς Ο.Φ.Η. πήραν ακόμα ο πρωταθλητής Κρήτης στα παγκρήτια νεανικά Χρήστος Μπροκαλάκης που πήρε την πέμπτη θέση στα αγόρια της Α Γυμνασίου, ο ευρισκόμενος σε αδιαμφισβήτητη αγωνιστική άνοδο Γιάννης Κουβίδης που πήρε την τέταρτη θέση στα αγόρια της ΣΤ Δημοτικού, ο πολύ ελπιδοφόρος Δημήτρης Σακλαμπανάκης που πήρε την πέμπτη θέση ισοβαθμώντας με τον τέταρτο στα αγόρια της Β Δημοτικού, και ο πάντα μέσα στις διακρίσεις Γιάννης Μανιός που επίσης πήρε την πέμπτη θέση ισοβαθμώντας με τον τέταρτο στα αγόρια της Α Δημοτικού. Σημειώνουμε ότι ο Γιάννης βρισκόταν στην πρώτη θέση με 5 νίκες σε ισάριθμους αγώνες μέχρι τον 5ο γύρο. Τέλος καλή εμφάνιση και κοντά στην πρόκριση βρέθηκαν ο Μάνος Ξηρουχάκης και ο Γιώργος Μαρκάκης στα αγόρια της Β Γυμνασίου, ο Κώστας Γιαννακάκης, ο Ηλίας Αγγελάκης και ο Κωσταντίνος Πανούσης στα αγόρια της Α Γυμνασίου, ο Γιώργος Παπιδάκης στα αγόρια της Ε Δημοτικού, ο Νίκος Φραγκιαδάκης στα αγόρια της Δ Δημοτικού, ο Μάνος Ροδιτάκης και ο Θέμης Μανιός στα αγόρια της Γ Δημοτικού, ο Κώστας Τσαγκαράκης, ο Σήφης Λιανέρης και ο Μάριος-Πέτρος Μπαντάς στα αγόρια της Β Δημοτικού και ο Γιώργος Τερζάκης στα αγόρια της Α Δημοτικού που ισοβάθμησε με τους προκριθέντες. Πολλοί από τους παραπάνω βρίσκονται στην πρώτη θέση των επιλαχόντων και πολύ πιθανόν να αποκτήσουν το δικαίωμα της συμμετοχής στα πανελλήνια σχολικά, γεγονός πολύ χρήσιμο για την αγωνιστική τους εξέλιξη ιδιαίτερα στις κατηγορίες των μικρών τάξεων του Δημοτικού. Ακόμα προκρίθηκαν από την Ανατολική Κρήτη ο Νίκος Μαγουλιανός από τον Λατώ Αγίου Νικολάου στα αγόρια της Β Γυμνασίου, ο Γιάννος Κουτσουράκης από το Λέων Κάντια στα αγόρια της ΣΤ Δημοτικού, ο Νάσος Αλεξανδράκης από την Σ.Α.Γαζίου στα αγόρια της Γ Δημοτικού και ο Αρίσταρχος Γιαλύτης από την Κριτσά και τον Λατώ Αγίου Νικολάου στα αγόρια της Α Δημοτικού.  Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στους αγώνες για την μεγάλη προσπάθεια τους.

Στη συνέχεια βλέπουμε τα 5 πρώτα αγόρια και τα 3 πρώτα κορίτσια κάθε κατηγορίας που προκρίθηκαν για τους πανελλήνιους ατομικούς σχολικούς αγώνες που θα διεξαχθούν από τις 23 έως τις 25 Απριλίου στην Χαλκιδική. Στις παρακάτω βαθμολογίες συμπεριλαμβάνουμε και τους μαθητές που έχασαν την πρόκριση στα κριτήρια ισοβαθμίας. Θυμίζουμε ότι αν στην τελική οκτάδα της βαθμολογίας κάθε τάξης βρίσκονται παραπάνω από τρία κορίτσια τότε τα κορίτσια αυτά προκρίνονται σε βάρος των αγοριών. Δικαίωμα συμμετοχής στα Πανελλήνια ατομικά σχολικά αποκτούν ανεξάρτητα πρόκρισης, όλοι οι σκακιστές που έχουν προκριθεί στα πανελλήνια ομαδικά σχολικά που θα γίνουν επίσης στην Χαλκιδική στις 23 Απριλίου 2015.

Με την ευκαιρία θα πρέπει να αναφέρουμε ότι την Κυριακή 20 Μαρτίου 2016 διεξήχθη στο ξενοδοχείο CRETA PARADISE στο Γεράνι του Δήμου Πλατανιά, το ομαδικό σχολικό πρωτάθλημα Κρήτης για το 2016 με συνδιοργανωτές της Ε.Σ.Σ.Κ. τον Κύδωνα και τον Ο.Α.Χανίων. Η συμμετοχή έφτασε στον αριθμό των 62 ομάδων (54 Δημοτικά, 7 Γυμνάσια και 1 Λύκειο) με επτά Δημοτικά να συμμετέχουν από το Ηράκλειο συγκροτώντας συνολικά 11 ομάδες. Δυστυχώς λόγω απόστασης δεν είχαμε συμμετοχή από το Νομό Λασιθίου ενώ οι αγώνες έγιναν για πρώτη φορά σε έξη γύρους γεγονός που οδηγεί σε περισσότερο αξιόπιστη τελική βαθμολογία. Στο αγωνιστικό μέρος τα σχολεία των Χανίων επικράτησαν για ένα ακόμα χρόνο στην κατηγορία των Δημοτικών παίρνοντας τις τρεις πρώτες θέσεις στην βαθμολογία με την πολύ καλή ομάδα του 5ου Δημοτικού Χανίων να παίρνει όπως το 2014 την πρώτη θέση εντυπωσιάζοντας με τα αποτελέσματα του και δείχνοντας ότι μπορεί να διεκδικήσει την πρωτιά ακόμα και σε πανελλήνιο επίπεδο. Ενθαρρυντικό για το Ηρακλειώτικο σκάκι ήταν οι δύο προκρίσεις που πήραν σχολεία της πόλης μας για το πανελλήνιο ομαδικό σχολικό πρωτάθλημα με το 5ο Δημοτικό Ηρακλείου να παίρνει την τέταρτη θέση και το 53ο Δημοτικό Ηρακλείου την έβδομη. Σημειώνουμε ότι στην ομάδα του 5ου Δημοτικού συμμετείχαν 4 κορίτσια (η Κωνσταντίνα Ηγουμενάκη από τους Νέους Ηροδότου, η Νεφέλη Ματθαιάκη από τον Ο.Φ.Η. και η Ασημένια με την Κατερίνα Τσαπάκη από τον Ε.Γ.Ο.Η.) με την Νεφέλη Ματθαιάκη να εντυπωσιάζει με την απόδοση της με 6 νίκες σε ισάριθμους αγώνες. Στην κατηγορία των Γυμνασίων–Λυκείων όπου έγινε ενιαίο πρωτάθλημα την πρώτη θέση πήρε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το 2ο Λύκειο Ηρακλείου με 6 νίκες σε ισάριθμους αγώνες. Στην ομάδα συμμετείχαν δύο σκακιστές από τον Ο.Φ.Η. ο Γιώργος Καδιάνης και ο Μάνος Πετράκης, η Αγγελική Γραμματικάκη από τον Ο.Α.Α.Η. και ο Μάνος Γουγάκης που ασχολείται ερασιτεχνικά με το σκάκι χωρίς να έχει δελτίο σε κανένα σκακιστικό σύλλογο. Θυμίζουμε ότι το 2ο Λύκειο Ηρακλείου είχε πάρει πέρυσι την 2η θέση στο πανελλήνιο ομαδικό σχολικό πρωτάθλημα. Στα Γυμνάσια την πρώτη θέση πήρε όπως και πέρυσι το 2ο Γυμνάσιο Χανίων με 5 νίκες και 1 ήττα από το 2ο Λύκειο Ηρακλείου. Δυστυχώς δεν είχαμε συμμετοχή από το Ηράκλειο στα Γυμνάσια με σημαντικότερη απουσία αυτή του 2ο Γυμνασίου Ηρακλείου με μεγάλη παράδοση επιτυχιών στα παγκρήτια σχολικά τα τελευταία χρόνια. Ευχάριστη νότα ήταν η συμμετοχή στους αγώνες του Γυμνασίου των Ανωγείων που έκανε πολύ καλή εμφάνιση και ισοβάθμησε στην 3η θέση της βαθμολογίας επιβεβαιώνοντας την πολύ καλή δουλειά που γίνεται τα τελευταία χρόνια στο σκάκι στα Ανώγεια. Για τα πανελλήνια ομαδικά σχολικά πρωταθλήματα προκρίθηκαν οι επτά πρώτες ομάδες από την κατηγορία των Δημοτικών, οι τρεις πρώτες από την κατηγορία των Γυμνασίων και βέβαια η ομάδα του 2ου Λυκείου Ηρακλείου.

ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΑ ΑΓΟΡΙΑ

ΟΝΟΜΑ
ΣΧΟΛΕΙΟ
Β.
1
Φαρσάρης Χαράλαμπος
64ο Ηρακλείου
7,0
2
Λουκάκης Νικόλαος
Άγιοι Σαράντα
5,5
3
Σπυριδάκης Γεώργιος
22ο Χανίων
5,0
4
Βουλγαράκης Μανούσος
Σκινέ-Φουρνέ
4,5
5
Σαράφης Ραφαήλ
5ο Χανίων
4,0
6
Ζαχαριουδάκης Μανούσος
8ο Ηρακλείου
4,0

ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ

ΟΝΟΜΑ
ΣΧΟΛΕΙΟ
Β.
1
Ψαριανού Ελένη
Βαμβακόπουλο
4,5
2
Πλατσάκη Ευγενία
29ο Χανίων
4,5
3
Αϊβαλιώτη Μυρτώ
39ο Χανίων
4,0

Α ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΑΓΟΡΙΑ

ΟΝΟΜΑ
ΣΧΟΛΕΙΟ
Β.
1
Λεβάκης Κυριάκος
8ο Χανίων
6,0
2
Μαυρίδης Εμμανουήλ
8ο Χανίων
6,0
3
Ψυκάκος Ιωάννης
2ο-5ο Νέας Αλικαρνασσού
5,5
4
Γιαλύτης Αρίσταρχος
Κριτσάς
5,0
5
Μανιός Ιωάννης
53ο Ηρακλείου
5,0
6
Μπενάκης Ιωάννης
13ο Χανίων
5,0
7
Τερζάκης Γεώργιος
56ο Ηρακλείου
5,0

Α ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΟΡΙΤΣΙΑ

ΟΝΟΜΑ
ΣΧΟΛΕΙΟ
Β.
1
Κλεοβούλου Σοφία
3ο Χανίων
4,0
2
Κοζύρη Αικατερίνη
4ο Αγίου Νικολάου
4,0
3
Χασουράκη Χρυσή
Βαμβακόπουλο
4,0
4
Τσατσούλη Ειρήνη
Αγροκήπιο
4,0

Β ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΑΓΟΡΙΑ

ΟΝΟΜΑ
ΣΧΟΛΕΙΟ
Β.
1
Αντωνιουδάκης Γεώργιος
10ο Χανίων
7,0
2
Βιολάκης Αναστάσιος
8ο Χανίων
6,0
3
Χαμογιωργάκης Αριστείδης
Τσικαλαριά
5,0
4
Σαμπάνης Αθανάσιος
8ο Χανίων
5,0
5
Σακλαμπανάκης Δημήτρης
49ο Ηρακλείου
5,0
6
Φουρναράκης Εμμανουήλ
2ο Ρεθύμνου
5,0

Β ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΟΡΙΤΣΙΑ

ΟΝΟΜΑ
ΣΧΟΛΕΙΟ
Β.
1
Μανιατάκη Μαριαλένα
Αγροκήπιο
5,0
2
Καλογεράκη Σοφία
3ο Χανίων
5,0
3
Τσαπάκη Ασημένια
5ο Ηρακλείου
5,0

Γ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΑΓΟΡΙΑ

ΟΝΟΜΑ
ΣΧΟΛΕΙΟ
Β.

1
Τζεμανάκης Γρηγόριος
8ο Χανίων
6,0
2
Καζάκος Νικόλαος
2ο Βουτών
5,5
3
Γεωργιακάκης Νικόλαος
Παλαιόχωρας
5,5
4
Αλειφέρης Ιωάννης
Νεροκούρου
5,0
5
Αλεξανδράκης Αθανάσιος
2ο Βουτών
5,0

Γ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΟΡΙΤΣΙΑ

ΟΝΟΜΑ
ΣΧΟΛΕΙΟ
Β.
1
Καραβιτάκη Αντωνία
5ο Χανίων
6,0
2
Γουμενάκη Εύα
5ο Ρεθύμνου
4,5
3
Καρούζου Ανδρονίκη-Μελίνα
15ο Ηρακλείου
4,0
4
Ακρίβα Χριστίνα
3ο Χανίων
4,0

Δ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΑΓΟΡΙΑ

ΟΝΟΜΑ
ΣΧΟΛΕΙΟ
Β.
1
Καλογερής Ιωάννης
Αγίας Μαρίνας
6,0

2
Αγγελάκης Αλέξιος
Πλατανιά
5,5

3
Βυζιράκης Αντώνιος
14ο Χανίων
5,0

4
Καβούνης Γεώργιος
5ο Ρεθύμνου
5,0

5
Φαραζάκης Ιωάννης
31o Ηρακλείου
5,0

6
Μαλλιαράκης Στυλιανός
6o Ηρακλείου
5,0


Δ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΟΡΙΤΣΙΑ

ΟΝΟΜΑ
ΣΧΟΛΕΙΟ
Β.
1
Καντεράκη Μαρία-Μυρτώ
1ο Χανίων
6,0

2
Παπαδοκωσταντάκη Αικατερίνη
11ο Χανίων
4,5

3
Καλιοντζάκη Αργυρώ Ευανθία
5ο Χανίων
4,0

4
Λουκάκη Χρυσούλα
Χρυσοπηγής
4,0


Ε ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΑΓΟΡΙΑ

ΟΝΟΜΑ
ΣΧΟΛΕΙΟ
Β.
1
Τζαγκαράκης Παναγιώτης
5ο Χανίων
6,0

2
Φυντριλάκης Κυριάκος
5ο Χανίων
5,5

3
Βυζιράκης Σταύρος
14ο Χανίων
5,0

4
Γαλανάκης Νικόλαος
1ο Χανίων
5,0

5
Γεωργακάκης Μιχαήλ
54ο Ηρακλείου
5,0


Ε ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΟΡΙΤΣΙΑ

ΟΝΟΜΑ
ΣΧΟΛΕΙΟ
Β.
1
Καραβιτάκη Ευαγγελία
5ο Χανίων
6,0

2
Φοινικιανάκη Στυλιανή
14ο Ηρακλείου
4,0

3
Αλειφέρη Αικατερίνη
Νεροκούρου
4,0

4
Εργαζάκη Ειρήνη
19ο Ηρακλείου
4,0


ΣΤ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΑΓΟΡΙΑ

ΟΝΟΜΑ
ΣΧΟΛΕΙΟ
Β.
1
Πατρελάκης Ευάγγελος
Κουνουπιδιανών
7,0

2
Παπαδημητράκης Γεώργιος
1ο Χανίων
6,0

3
Ξηρουχάκης Πέτρος
10ο Χανίων
5,0

4
Κουβίδης Ιωάννης
30ο Ηρακλείου
4,5

5
Κουτσουράκης Ιωάννης
9ο Ηρακλείου
4,5

6
Μπαϊραμιάν Αρτούρ
3ο Χανίων
4,5

7
Κοζύρης Ηλίας
4ο Αγίου Νικολάου
4,5

8
Παπαδοκωνσταντάκης Χρήστος
11ο Χανίων
4,5

9
Βουλγαράκης Ιωάννης
14ο Χανίων
4,5


ΣΤ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΟΡΙΤΣΙΑ

ΟΝΟΜΑ
ΣΧΟΛΕΙΟ
Β.
1
Χατζηπαναγιώτου Ασημένια
13ο Χανίων
4,5

2
Τσαγκαράκη Ζωή
Νέας Κυδωνίας
4,0

3
Ματθαιάκη Νεφέλη
5ο Ηρακλείου
3,5

4
Κουτσουράκη Αριάδνη
9ο Ηρακλείου
3,5


Α ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΑΓΟΡΙΑ

ΟΝΟΜΑ
ΣΧΟΛΕΙΟ
Β.
1
Μαρινάκης Χρήστος
2ο Χανίων
6,0

2
Πελαντάκης Μιχαήλ
Πειραματικό Ρεθύμνου
5,0

3
Λιανέρης Ανδρέας
3ο Ηρακλείου
5,0

4
Πελαντάκης Φώτιος
Πειραματικό Ρεθύμνου
4,5

5
Μπροκαλάκης-Γούναρης Χρήστος-Αριστείδης
3ο Ηρακλείου
4,5


Α ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΟΡΙΤΣΙΑ

ΟΝΟΜΑ
ΣΧΟΛΕΙΟ
Β.
1
Κουκουράκη Χρυσή
1ο Ρεθύμνου
4,5

2
Δαγκωνάκη Ασπασία
2ο Ηρακλείου
4,0

3
Πετράκη Φραντζέσκα
6ο Χανίων
3,0


Β ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΑΓΟΡΙΑ

ΟΝΟΜΑ
ΣΧΟΛΕΙΟ
Β.
1
Αλυγιζάκης Απόστολος
4ο Χανίων
6,5

2
Σερπετσιδάκης Νικόλαος
2ο Ηρακλείου
5,5

3
Γεωργακόπουλος Νικόλαος
Νέας Κυδωνίας
5,0

4
Χομπιτάκης Κωνσταντίνος
Νέας Κυδωνίας
4,5

5
Μαγουλιανός Νικόλαος
2ο Αγίου Νικολάου
4,0

6
Ξηρουχάκης Εμμανουήλ
7ο Ηρακλείου
3,5

7
Μαρκάκης Γεώργιος
2ο Ηρακλείου
3,5

8
Κώτσογλου Γεώργιος
6ο Χανίων
3,5


Β ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΟΡΙΤΣΙΑ

ΟΝΟΜΑ
ΣΧΟΛΕΙΟ
Β.
1
Αγγελάκη Φιλίππα
Πλατανιά
4,0
2
Φανδρίδη Ανδρονίκη
6ο Χανίων
1,0

Γ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΑΓΟΡΙΑ

ΟΝΟΜΑ
ΣΧΟΛΕΙΟ
Β.
1
Πετράκης Στυλιανός
2ο Χανίων
6,5
2
Σαριδάκης Νικόλαος
1ο Ηρακλείου
5,0
3
Μυλωνάς Ελευθέριος
Πειραματικό Ρεθύμνου
2,5
4
Σταυγιαννουδάκης Γεώργιος
Αλικιανού
1,0
5
Αλευράκης Μιχαήλ
6ο Χανίων
1,0

Γ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΟΡΙΤΣΙΑ

ΟΝΟΜΑ
ΣΧΟΛΕΙΟ
Β.
1
Δασκαλάκη Σοφία
2ο Χανίων
5,0
2
Πετράκη Αργυρώ
6ο Χανίων
4,0
3
Βοζινάκη Ανθή Μαρία
6ο Χανίων
3,0

ΛΥΚΕΙΑ ΑΓΟΡΙΑ

ΟΝΟΜΑ
ΣΧΟΛΕΙΟ
Β.
1
Παπαδόπουλος Αργύριος
2ο Χανίων
6,0
2
Καδιάνης Γεώργιος
2ο Ηρακλείου
5,5
3
Φυντριλάκης Σταύρος
1ο Χανίων
4,5
4
Μοσχοβάκης Άγγελος
Γαζίου
4,5
5
Ονταμπασίδης Αριστείδης
3ο Χανίων
4,0

ΛΥΚΕΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ

ΟΝΟΜΑ
ΣΧΟΛΕΙΟ
Β.
1
Γραμματικάκη Αγγελική
2ο Ηρακλείου
4,0
2
Πετράκη Ευαγγελία
4ο Χανίων
3,5
3
Φιλοξένη Δανάη
2ο Χανίων
3,0

ΟΜΑΔΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΙΩΝ ΛΥΚΕΙΩΝ

ΣΧΟΛΕΙΟ
Β.
1
2ο Λύκειο Ηρακλείου
12,0
2
2ο Γυμνάσιο Χανίων
10,0
3
Γυμνάσιο Νέας Κυδωνίας
7,0
4
4ο Γυμνάσιο Χανίων (Α ομάδα)
5,0
5
Γυμνάσιο Ανωγείων
5,0
6
Πειραματικό Γυμνάσιο Ρεθύμνου
5,0
7
Γυμνάσιο Πλατανιά
4,0
8
4ο Γυμνάσιο Χανίων (Β ομάδα)
0,0

ΟΜΑΔΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ


ΣΧΟΛΕΙΟ
Β.
1
5ο Δημοτικό Χανίων (Α ομάδα)
12,0
2
14ο Δημοτικό Χανίων
11,0
3
13ο Δημοτικό Χανίων (Α ομάδα)
10,0
4
5ο Δημοτικό Ηρακλείου (Α ομάδα)
9,0
5
1ο Δημοτικό Χανίων (Α ομάδα)
9,0
6
6ο Δημοτικό Ρεθύμνου
8,0
7
53ο Δημοτικό Ηρακλείου (Α ομάδα)
8,0
8
5ο Δημοτικό Ρεθύμνου
8,0
9
15ο Δημοτικό Χανίων (Α ομάδα)
8,0
10
8ο Δημοτικό Χανίων (Α ομάδα)
8,0
11
2ο Δημοτικό Κουνουπιδιανών (Α ομάδα)
8,0

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου